BIST 10.046
DOLAR 32,38
EURO 34,59
ALTIN 2.389,65
HABER /  GÜNCEL

Gelin ve damat aynı kazada öldü

Yine trafik kazası, yine ölüm. Adres Malatya. Bilonço ağır. 7 ölünün arasında evlenmek için yola çıkan gelin ve damat da var.

Abone ol

Bütün uyarılara ve alınan önlemlere karşın trafik kazaları can almaya devam ediyor. Son haber Malatya'dan. Düğünden dönen aile kaza geçirdi. 7 kişinin hayatını kaybettiği, 7 kişinin yaralandığı korkunç kazada gelin ve damat da hayatını kaybetti.

Kaza Malatya'nın Akçadağ ilçesi yakınlarında meydana geldi. Alınan bilgiye göre, Şanlıurfa'dan Samsun'a gelin götüren ve yeni olduğu için üzerinde plaka bulunmayan minibüs, Tavşantepe mevkisi GAP Royal Otel yakınlarında elektrik direğine çarptıktan sonra devrildi.

Yanmaya başlayan araçta, damat Hüseyin (44) ve gelin Hedibe (29) ile Hatice (70), İdris, Büşra (14), Enes Ordulu, olay yerinde yanarak öldü. Ağır yaralı olarak hastaneye götürülen Semiha Aydoğan da hayatını hastanede kaybetti.

Kazada yaralanan 7 kişi cankurtaranlarla İnönü Üniversitesi Tıp Fakültesi Turgut Özal Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Yaralıların isimlerinin de Emre, Zehranur, Bahar, Zekiye, Yunus ve Sümeyye Ordulu olduğu öğrenildi.

Kazada yanarak ölenlerin cesetleri, otopsi için Malatya Adli Tıp Kurumuna kaldırılırken, kazadan sonra yanan araç, Akçadağ Belediyesi itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.