BIST 10.046
DOLAR 32,49
EURO 34,82
ALTIN 2.415,37
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Gelin almaya giderken canlarından oldular

Ağrı'nın Patnos ilçesinde, çarpışan minibüs ve otomobilin şarampole yuvarlanması sonucu 2 kişi hayatını kaybederken, 3'ü kadın 7 kişi de yaralandı.

Abone ol

Edinilen bilgiye göre, Van'ın Erciş ilçesine seyir halindeki Mehmet Şirin Işık yönetimindeki 11 DS 156 plakalı minibüse, Değirmendüzü köyü mevkiinde Zeynel Abidin Çelik yönetimindeki 65 DH 274 plakalı otomobil arkadan çarptı.

Araçların birbirini sollaması sırasında meydana geldiği belirtilen kaza sonrası her iki araç da şarampole yuvarlandı. Meydana gelen kazada her iki araç sürücüsü M. Şirin Işık ile Zeynel Abidin Çelik olay yerinde hayatını kaybederken, minibüste bulunan Şahnaz Işık (60) ile aynı
aileden oldukları öğrenilen Seyfettin (60), Hanım (65), Herdem, Turan (25), Alişan (11) ve Vedat Demir çeşitli yerlerinden yaralandı.

Çevredeki vatandaşların 112 Acil Servis ekiplerine haber vermesinin ardından olay yerine gelen ambulanslar tarafından yaralılar Patnos Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Kazanın meydana geldiği yerde küçük çocukların ağlamaları ise yürek burktu.

Yaralılardan Şajnaz Işık ile Herdem, Hanım ve Vedat Demir'in Ağrı Devlet Hastanesi'ne sevk edildiği belirtildi. Bazı çalışanlar hastanede görüntü almak isteyen basın mensuplarını engellemeye çalışınca kısa süreli tartışma çıktı.

Öte yandan M. Şirin Işık yönetimindeki aracın Bilecik'ten Van'ın Muradiye ilçesine gelin almaya gittiği öğrenildi. Bu arada Patnos Devlet Hastanesi'ne bağlı ambulanslardan birinde şoför haricinde hiçbir sağlık personelinin olmaması vatandaşların tepkisine neden oldu. Yaralıların sedyeyle ambulansa taşınmasına çevredeki vatandaşlar yardım etti. Kaza ile ilgili soruşturma sürüyor.