BIST 10.471
DOLAR 32,77
EURO 35,10
ALTIN 2.449,07
HABER /  GÜNCEL

Gazeteci Koşar öldürüldü

Gazeteci-yazar Abdulbaki Koşar (37), Şişli'deki evinde bıçaklanarak öldürülmüş halde bulundu.

Abone ol

Gazeteci- yazar Abdülbaki Koşar, evinde bıçaklanarak öldürülmüş olarak bulundu. Abdulbaki Koşar’ın öldürüldüğü komşularının "evden kokular geliyor" ihbarı üzerine ortaya çıktı. Kapıyı kıran polis, kimliği belirsiz bir kişi tarafından 20 yerinden bıçaklanarak öldürülen Koşar’ın cesedi ile karşılaştı. 

POLİS ARAŞTIRMALARINI SÜRDÜRÜYOR

Koşar'ın  ölü bulunduğu evde polisin çalışmaları sürüyor. Koşar'ın çok sayıda bıçak darbesiyle öldürülmüş halde, üzerinde iç çamaşırıyla salon bölümünde sırt üstü yerde yatar halde bulunduğu Pangaltı Eşref Efendi Sokak'taki eve gelen nöbetçi Cumhuriyet Savcısı, buradaki incelemesini tamamladı.

Olay Yeri İnceleme Şube Müdürlüğü görevlilerinin çalışmaları ise devam ediyor. Koşar'ın cenazesi, evdeki incelemenin tamamlanmasının ardından Adli Tıp Kurumu morguna kaldırılacak.    Bu arada polis yetkilileri, ilk incelemeye göre, cinayetin 2-3 gün önce işlenmiş olabileceğini ifade ettiler.
   
ABDULBAKİ KOŞAR KİMDİR     
   
Batman'da 28 Mayıs 1969'da dünyaya gelen Abdulbaki Koşar, Atatürk Üniversitesi Edebiyat Fakültesi'nde bir süre eğitim gördükten sonra İstanbul'a gelerek Nokta Dergisi'nde muhabir olarak çalışmaya başladı.

Aktüel ve Akis dergilerinde, Flash TV, CNN Türk, Habertürk ve Birgün Gazetesi'nde de çalışan, zaman zaman bazı dergilere serbest yazarlık yapan Koşar, son olarak Turuncu Dergisi ve Turuncu Medya Haber Müdürlüğü görevlerinde bulundu.

Yazılarında “Baki Koşar” adını kullanan Koşar'ın “Kilidi Sırlı Anahtar” ve “Tarkuşu” adlı iki romanı ile “Kader Oteli'nde Bir Aşk Cinayeti” adlı öykü kitabı bulunuyor.