BIST 10.083
DOLAR 32,45
EURO 34,78
ALTIN 2.428,13
HABER /  GÜNCEL

Gaspçılar 82'lik kadına öyle bir dövdü ki...

Bursa'da gözü dönmüş gaspçılar 82 yaşındaki yaşlı kadının bileziklerini almak için bakın neler yaptı..

Abone ol

Bursa'da gözü dönmüş gaspçı, evine girdiği yalnız yaşayan 82 yaşındaki kadını döverek, kolundaki 4 bileziği gasp etti. Yüzü, gözü moraran ve kolunda kesik oluşan yaşlı kadın hastaneye kaldırıldı.

Olay, Bursa'nın Yıldırım İlçesi'nde yaşandı. Yeni mahalle'de tek katlı gecekonduda yalnız yaşayan Fatma Marifet Usluorak'ın kapısını çalan 25 yaşlarındaki bir kişi, kim olduğunu soran kadına kendisini TEDAŞ görevlisi gibi tanıtarak, "Sayaç okumaya geldim" dedi. Kadının kapıyı açmasının ardından eve giren saldırgan evi kolaçan ettikten sonra gitti. Zanlı, dışarı çıktıktan 10 dakika sonra yalnız olduğunu anlayıp kontrol ettiği kadının tahta kapısını itip içeri girdi.

Meçhul saldırgan, Fatma Marifet Usluorak'ı darp ederek bileziklerini zorla çıkarttı. 4 bileziği alan zanlı koşarak kayıplara karıştı.

Yaşlı kadının komşuları gürültüyü duyup siyah montlu bir kişinin evden koşarak çıktığını görünce, polise haber verdi. Suratında morluklar ve kollarında kesikler oluşan yaşlı kadın ambulansla hastaneye kaldırılırken; polis olayla ilgili soruşturma başlattı.