BIST 10.056
DOLAR 32,24
EURO 34,83
ALTIN 2.423,63
HABER /  GÜNCEL

1 saatte 5 kadını taciz etti ve...

İzmir'de evli ve çocuklu bir kişi beş kadına tacizde bulundu. İşte kadınların korkulu rüyası olan bu kişinin yakalanma macerası

Abone ol

İzmir'in Çiğli İlçesi'nde önceki gün 1 saat içinde toplam 5 kadına cinsel tacizde bulunduğu ileri sürülen evli ve 2 çocuk babası A.B. (25), polis ekipleri tarafından suçüstü yakalandı. Hakkındaki işlemler tamamlanan A.B. çıkarıldığı mahkemede tutuklandı.

Taciz olayları, önceki gün İstasyonaltı Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, 1012 Sokak'ta saat 08.00 sıralarında işe giden H.A. isimli kadına elle sarkıntılık yapıldığı ihbarını alan Çiğli Asayiş ekipleri kısa süre içinde olay yerine gitti. Mahallede geniş çapta araştırma başlatan ekipler, ilk olayın geçtiği yerin yakınındaki 8019 Sokak'ta zanlının, bu kez E.K. isimli kadını yere yatırarak cinsel saldırıda bulunduğunu gördü. Zanlıyı suçüstü yakalayan ekipler, A.B.'yi Ahlak Büro Amirliği ekiplerine teslim etti.

Ahlak Büro Amirliği ekipleri sorgusu yapılan zanlı A.B.'nin, H.A. ile E.K. isimli kadınların dışında aynı saatlerde, R.T., T.F. ve B.P. kadınlara da elle cinsel tacizde bulunduğu fakat bu kadınların emniyete gelerek başvuruda bulunmadığı öğrenildi.

Olayı geniş çapta araştıran ekipler, tacize uğrayan 5 kadını emniyete çağırdı. Teşhis odasına konulan zanlı A.B., 5 kadın tarafından teshis edildi. Kadınların verdikleri ifadelerinde sabah işe giderken yolda aniden önlerine çıkan A.B.'nin kendilerini yere yatırdığı ve elle tacizde bulunduğunu söylediği öğrenildi.

Emniyette kaydı bulunan ve sorgusunda suçlamaları kabul etmeyen evli ve 2 çoçuk babası A.B. çıkarıldığı mahkemede tutuklandı.