BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL

Gasp yalanını polis ortaya çıkardı

Karaman'da, sokakta bağlı bulunan şahsın gasp yalanını polis ortaya çıkardı.

Abone ol

Karaman'da, sokakta ayakları ve ağzı koli bandıyla sarılmış vaziyette bulunan şahsın gasp yalanını polis ortaya çıkardı.

Olay, saat 21.30 sıralarında, Pirireis Mahallesi 82. Yıl Devlet Hastanesi yanında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, devriye görevi yapakta olan sivil polis ekibi, sokak içinde elleri kanlı ve ayaklarıyla ağzı koli bandıyla kapatılmış yerde yatan bir kişiyi buldu. Yarı baygın olan, ağzı bantlı olduğu için nefes almakta zorlanan ve adının Fatih Y. (20) olduğu öğrenilen genç, ağzındaki bant çıkarıldıktan sonra tanımadığı kişilerin kendisini darp ederek cep telefonunu ve paralarını aldıklarını ve bu hale getirdiğini söyledi. Şahıs daha sonra olay yerine çağırılan ambulansla Karaman Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Fatih Y, burada tedavi altına alınırken olay yerinde incelemelerini sürdüren ekipler, olay yerinin 20 metre ilerisinde bir koli bandı buldu. Fatih Y'nin ağzının ve ayaklarının bantlı olmasına rağmen ellerinin bantlı olmamasını kuşkulu bulan ekipler, soruşturmayı derinleştirdi. Fatih Y'nin hastanede kendisine gelmesinin ardından polise, 6-7 tane sakinleştirici hap içtikten sonra koli bandıyla ağzını ve ayaklarını bağladığını daha sonra yerde bulduğu cam parçalarıyla kendisine zarar verdiğini itiraf ettiği öğrenildi. Fatih Y'nin vatani görevini yaptığı ve izinli olarak Karaman'a geldiği bildirildi.