BIST 10.677
DOLAR 32,23
EURO 34,97
ALTIN 2.419,22
HABER /  SPOR

Cimbom Bordoeauxu uyanrdırdı

Fransız basını Bordoeaux'un kolay galibiye elde ettiğini yazdı.

Abone ol

Fransız basınında bugün çıkan haberlerde, ''Bordoeaux, Galatasaray karşısında kolay bir galibiyet aldı'' yorumu yapıldı. Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde dün 3-1 Bordeaux'nun galibiyetiyle sonuçlanan maç sonrası, bugün, Sud Ouest gazetesi, ''Bordoeax, UEFA'da oynayacak'' başlığıyla verdiği haberde, Fransız Faubert'in bir gol ve bir asitle maçın yıldızı olduğunu yazdı.

Gazete aynı zamanda, Fransız takımın teknik direktörü Ricardo Gomes'in, ''İlk yarıda ve ikinci yarının başlarında takımım çok iyi oynadı. Şampiyonlar Ligi'nde şu ana kadar hiç bu kadar iyi oynamamıştık. Bu maçın ardından hem büyük bir mutluluk, hem de Şampiyonlar Ligi'nde yolumuza devam edemediğimiz için üzüntü duyuyoruz'' şeklindeki açıklamalarına yer verdi.

L'EQUIPE: ''BORDOEAUX'NUN BÜYÜK UYANIŞI''
Fransız spor gazetesi L'Equipe ise, Bordoeaux galibiyetini ''Bordoeaux'nun büyük uyanışı'' başlığıyla verdi. Gazete, Fransız takımının bu sezon Şampiyonlar Ligi'ndeki en iyi performansını göstererek Galatasaray karşısında haklı bir galibiyet aldığını yazdı. L'Equipe, Fransız oyuncu Faubert'in takımdaki en iyi performansı sergilediğini belirtirken, sarı-kırmızılı takımda ise en yüksek notu Hasan Şaş'a verdi. Liberation gazetesi de, ''Bordoeaux UEFA biletini aldı'' başlığıyla yer verdiği haberde, Fransız takımının Şampiyonlar Ligi'nde, nihayet kendine geldiğini ve Galatasaray karşısında kendisine UEFA yolu açan galibiyeti aldığını yazdı.