BIST 10.677
DOLAR 32,21
EURO 34,98
ALTIN 2.430,35
HABER /  GÜNCEL

Gardroba webcam koydu

Genç kız intihara kalkıştı. İfadelerdeki çelişkiler gerçeği ortaya çıkardı.

Abone ol

Sivas'ta çok sayıda ilaç içerek intihara kalkışan 16 yaşındaki Ş.Y., erkek arkadaşı 22 yaşındaki E.K’nın kendisiyle döverek ilişkiye girdiğini ve cinsel içerikli görüntülerle tehdit ettiğini ileri sürdü. 

E.A’nın eve götürdüğü Ş.Y. ile sevişme görüntülerini yatak orasında bulunan gardrobun içine yerleştirdiği webcam ile bilgisayarına kaydettiği belirlendi.

Gülyart Mahallesi’nde yaşayan Ş.Y. adlı genç kız çok miktarda hap içerek intihara kalkıştı. Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastenisi’nde tedavisi yapılan genç kız, polise verdiği ilk ifadede midesi ağrıdığı için ilaç içtiğini söyledi.

İfadelerindeki çelişkiler nedeni ile yeniden sorgulanan genç kız bir süredir arkadaşlık yaptığı E.K. adlı gencin kendisini döverek cinsel ilişkiye zorladığını, elinde cinsel içerikli görüntüleri bulunduğunu belirterek kendisini tehdit ettiğini ve bu nedenle intihara kalkıştığını itiraf etti.

Şikayet üzerine gözaltına alınan E.K. ise söz konusu görüntüleri Ş.Y’nin bilgisi dahilinde aldığını belirterek zorla cinsel ilişki iddialarını kabul etmediğini söyledi. Sorgusunun ardından adliyeye sevkedilen E.K. tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.