BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  MEDYA

Game Of Thrones 6. sezon 4. bölüm Türkçe fragmanı yayınlandı!

Game Of Thrones 6. sezon 4. bölüm Türkçe fragmanı yayınlandı. Game Of Thrones 6. sezon 4. bölümü ile yine izleyiciyi ekrana kilitleyecek gibi gözüküyor. İşte dünyada izlenme rekorları kıran dizinin 6. sezon 4. bölümünde yaşanacaklar...

Abone ol

Game Of Thrones 6. sezon 4. bölüm Türkçe fragmanı heyecanlandırdı. Jon Snow'un Gece Nöbeti'nden ayrılarak Kara Kale'yi terk ettiği Game Of Thrones'un 6. sezon 4. bölümünde neler yaşanacak?

Game Of Thornes 6. bölüm 4. Türkçe fragmanında Sansa'nın Kış Tepesi'nden kaçtığını öğrenen Baelish, Sansa'yı bulmakta kararlıdır. Ramsey'in elinden kurtulduktan sonra kardeşi ile tekrar bir araya gelen Tgeon Greyjoy ise babasının öldüğünü öğrendi. Jora Mormont ise izini bulmayı başardığı Daenerys Targearyen'i kurtarmak için harekete geçecek.

Game Of Thrones 6. sezon 4. bölümünde tüm bunlar yaşanırken, Jon Snow'un ne yaptığı ise yeni bölüm yayınlanana kadar gizemini korumaya devam edecek.

Game Of Thrones 6. sezon 4. bölüm Türkçe fragmanı:

Game Of Thrones 3. bölümünde neler oldu?

Game Of Thrones 6. sezon 3. bölümünde Arya Stark, tüm zorluklar karşısında yılmadan başarı sağlayıp bir hiç olduğuna inanınca gözlerini geri kazandı. Tyrion Lannister ise Daenerys Targearyen'in yokluğunda onu kurtarmanın yollarını ararken, yokluğunda oluşacak sorunları alt etmeye devam etti. Bu sırada Lord Umber, Jon Snow'un Duvar'dan geçirdiği yabani ordusuna karşı savaşmak için babasını öldürerek yerine geçen Ramsey Bolton ile işbirliği yapmaya karar verdi. Teklifini kabul etmesi içinse Rickon Stark'ı tutsak olarak Ramsey Bolton'a getirdi.  

Game Of Thrones dizisinin 6. sezon 3. bölümünde tüm bunlar yaşanırken Kara Kale'de oldukça ilginç anlar yaşandı. Öldükten sonra Melissandre tarafından büyü yapılan Jon Snow dirildi. İlk iş olarak kendisini bıçaklayanları öldüren Jon Snow, ardından Gece Nöbeti'nden ayrılarak Kara Kale'yi terk etti. Jon Snow'un bundan sonra ne yapacağı büyük merak yarattı.

Game Of Thrones dizisinin 6. sezon 3. bölümü izlemek için buraya tıklayınız...