BIST 10.314
DOLAR 32,25
EURO 34,79
ALTIN 2.455,05
HABER /  GÜNCEL

Galatasaray'da tehlikedeki 3 futbolcu

Selçuk İnan, Ceyhun Gülselam ve Johan Elmander'i kadrosuna katan Galatasaray'da gözler yeniden gönderilecek oyunculara çevrildi.

Abone ol

Sarı-kırmızılı ekipte ilk etapta teknik direktör Fatih Te-rim'in de isteğiyle Zapata, Harry Kewell, Lucas Neill, Barış, Cem Sultan ve İnsua ile devam edilmemesine karar verilmiş ve yollar ayrılmıştı. Şimdi Selçuk, Ceyhun ve Elmander'in gelişi ile birlikte özellikle ön libero ve forvet hattında şişkinlik meydana geldi.

SADECE SERVET KALDI
Orta sahada forma giyen Yekta'nın kalmasına kesin gözüyle bakılırken, Mustafa Sarp ve Ayhan Akman'ın formaları tehlikede... Geçen sezon sık sık ileride forma giyen Kazım'ı da sayarsak hali hazırda 4 forveti bulunan Galatasaray'ın ileri ucunda ise Stancu'nun gönderilmesi düşünülüyor. Ön libero ve forvet bolluğu yaşayan Galatasaray'da savunma ise tam anlamıyla boşaldı. Neill'ın gönderilmesi ve Gökhan Zan ile henüz sözleşme yenilenmemesi nedeniyle stoper olarak sadece Servet kaldı.

BEDAVAYA GETİRDİ:
Şu ana kadar Selçuk İnan, Johan Elmander ve Ceyhun Gülselam'ı kadrosuna katan Galatasaray, bu üç oyuncu için de ka-sasından para çıkartmadı. Selçuk İnan'a 2.5 milyon euro, Elmander'e 1.8 milyon euro ve Ceyhun Gülselam'a da yıllık 1.1 milyon euro ödeyecek olan Galatasaray'ın kasasından üç transfer için yıllık 5.4 milyon euro çıkacak.