BIST 10.257
DOLAR 32,24
EURO 34,68
ALTIN 2.396,72
HABER /  SPOR

Galatasarayda sular durulmuyor

Takım kaptanının görveden uzaklaştırıldığı Galatasaray'da Sutopu Şubesi ile ilgili sıkıntılar sürüyor..

Abone ol

Galatasaray Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi ve Su Sporları İcra Kurulu Başkanı Vedat İrdelp, AA muhabirine yaptığı açıklamada, sutopu takımı kaptanı Cahit Sılay'dan kaptanlık görevinin alınmasıyla medyaya da yansıyan son dönemdeki olaylarla ilgili tüm raporları aldıklarını belirtirken, kulüp hukuk kuruluna sunulmak üzere kendilerinin de bir rapor hazırladıklarını söyledi.

Hukuk kurulunun pazartesi günü konuyu görüşeceğini kaydeden İrdelp, ''Biz toplantımızda takımda son dönem yaşanan olaylarla ilgili görüntüleri izledik. Üyelerimizden görüşler aldık. Şimdi hukuk kurulundan da görüş alacağız. Disiplin suçu varsa gereken yapılır. Galatasaray Yönetim Kurulu da gereken ne ise yapacaktır'' dedi.

Su Sporları İcra Kurulu Üyesi Mehmet Bilen ise yaptığı açıklamada, toplantıda CD'lerden uzun süre görüntüler izlediklerini belirterek, ''Sonradan gördüğümüz çok şey var. Türkiye Şampiyonası maçlarında bazı sporcuların sergiledikleri davranışlar var. Çok farklı boyutlarda görüntüler var. Verdikleri beyanatlar var. Bu artık bizi aşan bir durum. Sorumluluğu tek başımıza üzerimize almıyoruz. Hukuk kuruluna bir rapor hazırladık bu durumlarla ilgili. Hafta içi gelişmelere bakacağız'' diye konuştu.

Bilen, kaptanlık görevi alınan Cahit Sılay'ın takımdaki geleceğine de yine oyuncunun kendisinin karar vereceğini ifade etti.