BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Galatasaray'da şaşırtan gelişme

Adnan Polat'ın yeniden aday olup olmayacağı sorusu cevabını buldu!

Abone ol

Galatasaray kongre üyeleri 250 imzayla Adnan Polat'ı başkanlığa aday gösterdi.

Adnan Polat geri mi dönüyor? Bu sabah saatlerinde "Çok yoruldum artık aileme vakit ayırmak istiyorum" diye konuşan Polat için kongredeki taraftarları harekete geçti.

Polat'ın bu sabah ki açıklamaları taktik mi yoksa gerçek mi olduğu birazdan netleşecek. Şok sürpriz gelişme sonrası gözler Polat'ın yapacağı açıklamaya çevrildi. 

"KESİNLİKLE ADAY OLMAYACAĞIM" DEMİŞTİ

7-14 Mayıs'ta Galatasaray'da düzenlenecek olan olağanüstü genel kurulda, bazı kongre üyelerinin başkan adayı olarak göstermek istediği Adnan Polat, NTV Spor'a yaptığı açıklamada, "Galatasaray'da görevimi yerine getirdiğime inanıyorum. Kongrede kesinlikle aday olmayacağım" demişti.

ÇOK YORULDUM

Çok yorulduğunu ifade eden Polat, "Artık aileme vakit ayırmak istiyorum. İşlerime vakit ayırmak istiyorum. Çok yoruldum" ifadelerini kullanmıştı.

14 Mayıs'ta düzenlenecek olan olağanüstü genel kurulda Ünal Aysal, Mehmet Helvacı ve adaylığını bugün divan kuruluna sunacak Turgay Kıran Galatasaray başkanlığı için yarışacak. Ünal Aysal'ın listesi belli olurken, Helvacı ve Kıran cephelerindeki gelişmeler bekleniyor.