BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Galatasaray'da kimlerin bileti kesildi?

Galatasaray'da büyük operasyon kapıda. Yetkiler Hagi'nin eline geçiyor. Gönderilecek futbolcuların bazıları netleşti.

Abone ol

Avrupa'ya veda ve 8 haftada 4 mağlubiyetin faturasını Rijkaard'a çıkartan Galatasaray yönetimi, sarı-kırmızılı formaya faydası olmayan futbolcuların da biletini kesiyor.

Sabah gazetesinde yer alan habere göre, yönetim verim alamadığı futbolcuların bir kısmını devre arasında bir kısmını da sezon sonunda gönderecek. Hagi'nin yönetimden 4 mevkiye futbolcu istediği belirtiliyor.

SERDAR

Menajerlik şirketine ortaklığı olduğu gerekçesiyle PFDK'ya sevkedilen Serdar Özkan'ın G.Saray kariyeri de bitmek üzere. Bugün toplanacak olan yönetim kurulunun, Beşiktaş'tan bonservisi elinde gelen genç oyuncunun kontratını devre arasını beklemeden fesh etmesi bekleniyor

GÖKHAN DA GİDİYOR

Beşiktaş'ın iki sezon önce biten sözleşmesini yenilemediği Gökhan Zan, yaşadığı sakatlıklar yüzünden Galatasaray'da faydalı olamadı. Zan, devre arasında yolcu...

BEDAVAYA SON

UEFA'nın 2012 kriterlerini yerine getirebilmek için kulüpleriyle sözleşmesi sona ermiş Ali Turan, Mustafa Sarp, Gökhan Zan ve Serdar Özkan gibi bedava oyuncuları kadrosuna katan Galatasaray, bu isimlerden verim alamayınca taktik değiştirdi. Ara transferle birlikte bonservissiz isimler alınmayacak.

KEWELL'A VEDA

Taraftarın büyük baskısıyla sözleşmesi yenilenen Harry Kewell'ın hastalığı nedeniyle yaşadığı sakatlıklardan başını kaldıramaması Galatasaray yönetiminin sabrını taşırdı. Sahada güçsüz görüntüsüyle dikkat çeken Avustralyalı yıldıza sezon sonunda teşekkür edilecek. Liverpool'dan kiralık olarak gelen ancak Hagi'nin beğenmediği Arjantinli Emiliano Insua'nın da bonservisinin alınmayacağı öğrenildi.

STANCU VEYA ALEXE

Lig ve Kupa'da sonuna kadar mücadele edeceklerini belirten Hagi'nin yönetimden santrfor, orta saha, sağ bek ve bir kaleci istediği öğrenildi. Romanya'dan Bogdan Stancu veya Marius Alexe'yi kadrosuna katmak isteyen Hagi'nin kaleye de tecrübeli bir isim istediği öğrenildi.

İPLER ARTIK HAGİ'DE

Rijkaard döneminde "Transferi yönetim yaptı. Rijkaard'ın istediği isimler alınmadı" spekülasyonları yüzünden yıpratıldığını düşünen Galatasaaray Başkanı Adnan Polat ve yönetimi, devre arası ve sezon sonundaki transfer operasyonunda tüm ipleri teknik direktör Hagi'ye verecek. Hagi'nin listesindeki isimler için görüşmeleri Sportif Direktör Adnan Sezgin yapacak.