BIST 10.046
DOLAR 32,38
EURO 34,64
ALTIN 2.392,44
HABER /  GÜNCEL

Galatasarayda Guti muamması

Sarı-Kırmızılı kulübün 2. Başkanı Mehmet Helvacı'nın gündemimizde yok dediği İspanyol oyuncunun Rijkaard tarafından çağrıldığı öğrenildi.

Abone ol

Galatasaray’daki ‘Guti muamması’ ilginç bir hal alıyor... Sarı-Kırmızılı yönetimin önemli isimlerinden Mehmet Helvacı ile Haldun Üstünel’in İspanyol oyuncunun gündemlerinde olmadığını söylemelerine rağmen gelen haberler tam aksi yönde... Dün piyasaya çıkan Marca Gazetesi, yıldız oyuncunun ağzından, “Evet Galatasaray beni istiyor. Türk futbolunu tanıyorum. Beni en fazla çeken şey ise başında Rijkaard’ın olması. Real ile 1 yıllık daha sözleşmem var. Hızlı bir karar verip, rotamı çizeceğim” sözlerini manşete taşıdı.

ÖNCE KULÜBÜMLE GÖRÜŞECEĞİM

İSPANYOL gazetecilerden gelen bilgiler, Guti’ye sadece transfer teklifinin olmadığı yönünde. Galatasaray Teknik Direktörü Frank Rijkaard’ın İspanyol yıldıza, “Oyun şablonumda sana ihtiyacım var. Gel ve bu takıma kaptan ol. Senin liderliğinde önemli işler yapabiliriz” dediğini söyleyen İspanyol meslektaşlarımız, Atlethico Bilbao maçının Guti için taraftarlara veda niteliği taşıdığının da altını çiziyor. Galatasaray yönetimi ile Rijkaard’ın bu ‘farklı’ uygulamalarının transfer politikasına ne şekilde yansıyacağı ise merak konusu.