BIST 10.740
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.499,04
HABER /  GÜNCEL

Beşiktaş Fink konusunda kararsız

Yabancı kontenjanını boşaltmak isteyen Beşiktaş, Fink için hala karar veremedi.

Abone ol

Yeni sezon hazırlıklarına başlayan Beşiktaş yabancı kontenjanını boşaltmak için papatya falları açmaya devam ediyor. Delgado'nun koca bir sezonu sakatlığı nedeniyle boşa harcamasından sonra siyah-beyazlı yönetimin, teknik direktör Mustafa Denizli ile Fink, Filip Holosko ve Tello için yaptığı görüşmelerden net bir sonuç çıkmadı. Mustafa Denizli, Tello'nun takımda kalmasını isterken, Holosko için ise iyi bir teklif gelmesi halinde satılabileceğini yönetime bildirdi. Şu anda kadrosunda 11 yabancı futbolcu bulunan Beşiktaş'ta en zayıf halka olarak Fink göze batıyor. Geçen sezon başında bonservis bedeli ödenmeden alınan Alman futbolcu için kesin karar haftaya verilecek.

GORDON OPSİYONDAN GİDECEK

Bu arada siyah-beyazlı takım geçen yıl kiralık olarak verdiği hatta üstüne para da ödediği Gordon Schildenfeld'in iki yıl daha olan opsiyonunu kullanmayacak ve futbolcunun sözleşmesi opsiyondan feshedilecek. 2 milyon Euro'ya transfer edilen ama Beşiktaş'ta doğru dürüst futbol oynamayan Gordon ile böylelikle bağlar da kopartılmış olacak.

BONSERVİSİ YOKTU

Beşiktaş'ın bonservis bedeli ödemeden aldığı Fink gidecek yabancılar içinde en zayıf halka olarak göze batıyor. Siyah beyazlı yönetim, Bursa maçı sonrası son kararını verecek ve durumu Alman futbolcuya bildirecek.