BIST 10.644
DOLAR 32,21
EURO 35,03
ALTIN 2.494,14
HABER /  GÜNCEL

Daum kavulsa bile kendinden emin

Fenerbahçe'de teknik direktör Daum, hakkındaki spekülasyonlara yanıt verdi. Alman teknik adam, çarpıcı sözler sarfetti.

Abone ol

Ankaragücü deplasmanından 3 puanla dönerek şampiyonluk yolunda sona gelen Fenerbahçe'de teknik direktör Daum, hakkındaki spekülasyonlara yanıt verdi.

Alman teknik adam, dünkü idman öncesinde basın mensuplarıyla yaptığı sohbette çarpıcı sözler sarf etti. İşte Daum'un Fenerbahçe'deki geleceğiyle ilgili ifadeleri:

HEP ÖNÜME BAKIYORUM

Fenerbahçe'yle 3 yıllık sözleşmem var. Sözleşme olsa da, tabii ki başarı ve yönetimin kararı önemli. Son dönemde ciddi ateş altındaydım. Almanya'dan arayıp gönderileceğim iddialarını soruyorlardı. Ben de "Öyle bir şey olursa nasılsa görürsünüz" diyerek hep bir sonraki maç için çalışmaya devam ettim.

TÜRKİYE İKİNCİ VATANIM

Trabzon maçından sonra öyle bir şey olsa, Fenerbahçe için en iyi dileklerimi iletirdim. Ne yapayım başka! Benim ikinci vatanım Türkiye. Burada çalışmak, ekonomik şartların ötesinde benim için büyük bir zevk. Bence sakatlıklara, eksiklere rağmen çok iyi bir sezon yaşadık. Son maçı kazanırsak, 56 maçta 42 galibiyet almış olacağız.

TEŞEKKÜR EDİP GİDERİM

Sezon boyunca birçok olumsuz şart vardı, buna rağmen bence iyiydik. Rekorlar kırdık. İstatistiklere göre başarılıydık. Bunun sonunda bırakma durumu olursa, tüm bu tablodan gurur duyarak, iyi bir iş yaptığımız düşünerek, taraftara, yönetime, takıma teşekkür ederek gerekeni yaparım. Tüm bu dedikodulara rağmen, bu sezon sonunda gönderileceğimi düşünmüyorum.