BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL

Galatasaray'da ezber bozan F.Bahçe çıkışı

Türk Futbolunu sarsan şike operasyonu, Galatasaray'ı da içinden sarsmaya devam ediyor...

Abone ol

Galatasaray'da önceki gün çok uzun süren yönetim kurulu toplantısının sırrı çözüldü. Yönetim transferleri değil, Fenerbahçe'yi konuştu.

Tecrübeli yöneticilerden  Semih Haznedaroğlu'ndan "Şike operasyonunda yönetim olarak Fenerbahçe'nin yanında durmalıyız" açıklaması geldi.

Ünal Aysal yönetiminin en tecrübeli ismi olan, geçmiş yıllarda bir çok defa yönetim kurulunda bulunan Semih Haznedaroğlu, yaptığı konuşma ile yönetim içinde yeni bir kriz çıkardı. Haznedaroğlu, başkan Ünal Aysal ile Adnan Öztürk'ü eleştirerek yaptığı konuşma sarı kırmızılı yönetimde şaşkınlık yarattı.

"AMCAMIN OĞLU FENERBAHÇELİ HER GÜN BANA MESAJ ATIYOR"

DHA muhabiri Kadir Çetinçalı toplantıda konuşulanları aktardı. Haznedaroğlu'nun açıklamaları iki ezeli kulübün ilişkisini yansıtması açısından oldukça çarpıcı:

"Şike operasyonu sonrasında Kulüpler Birliği toplantılarında bütün gücümüzle Fenerbahçe'nin yanında yer almalıyız. Benim amcamın oğlu Fenerbahçeli, her gün bana mesaj atıp, ne olacak bizim halimiz? Ne olur bizimle uğraşmayın diyor. Evden çıkıyorum kapıcım Fenerbahçeli, bana diyor ki uğraşmayın bizimle ligden düşmeyelim. Bakkal, manav öyle. Biz de artık Fenerbahçe'yi destekleyelim. Onlar bizim dostumuz."