BIST 10.719
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.499,13
HABER /  SPOR

Galatasarayda durmak yok

Denizlispor'u son 2 dakika kala attığı golle deviren Galatasaray'da durmak yok...

Abone ol

Denizlispor'u maçın bitimine 2 dakika kala attığı golle yoluna kayıpsız devam eden Galatasaray, hafta sonunda Gaziantepspor ile sahasında oynayacağı maçın hazırlıklarına ara vermeden başladı.

Teknik direktör Karl Heinz Feldkamp'ın yokluğunda antrenör Ahmet Akcan yönetiminde yapılan basına kapalı antrenmanda, futbolcuların, ısınma hareketlerinin ardından kalecilerin de katıldığı teknik çalışmalar yapıldığı bildirildi.

Denizlispor karşılaşmasında doksan dakika görev alan oyuncular maç ertesi programlarını, sahada yaptıkları yenileme çalışmalarının ardından, maçta gelişen çeşitli sakatlıklarının tedavisi ve terapi seanslarıyla tamamladıkları kaydedildi.

Antrenmana, (A) Milli Futbol Takımı kadrosundaki Hakan Kadir Balta, Servet Çetin, Sabri Sarıoğlu, Mehmet Topal ve Arda Turan, (A) 2 Milli Takımı kadrosundaki Serkan Çalık, Aykut Erçetin, Fehmi Emre Güngör ve Mehmet Güven, Cezayir Milli Takım kadrosundaki Ismael Bouzid, Kongo Demokratik Cumhuriyeti Milli Takımı kadrosundaki Shabani Christophe Nonda ve Gana Milli Takımı kadrosunda bulunan Ahmed Apimah Barusso katılmadı.

Kaleci Orkun'un, sol dirseğinde geçtiğimiz hafta antrenman sırasında oluşan esneme nedeniyle, Ayhan, Hasan, Lincoln ve Song'un tedavilerinin de Metin Oktay Tesisleri Sağlık Merkezi'nde sürdürüldüğü, Lincoln ve Song'un tedavilerinden sonra sağlık ekibi eşliğinde takımdan ayrı çalıştığı bildirildi.

Semih Kaya ve Uğur Uçar'ın ameliyat sonrası terapilerinin de sağlık merkezinde sürdürüldüğü belirtildi.

Galatasaray, çalışmalarını 25 Mart Salı ve 26 Mart Çarşamba günleri saat 11.00'de yapacağı birer antrenmanla sürdürecek. Salı günü yapılacak antrenman taraftar ve basına kapalı, çarşamba günü yapılacak antrenman ise taraftar ve basına açık olacak.