BIST 10.056
DOLAR 32,23
EURO 34,79
ALTIN 2.430,07
HABER /  SPOR

Galatasaraya yeni Hakan Şükür

Galatasaray'a transfer olan 15 yaşındaki Berkin Aslan, performansı ile dikkat çekiyor...

Abone ol

Lig B 2. Klasman Grubu takımlarından Nazilli Belediyespor'un alt yapısında yetişerek Galatasaray'a transfer olan 15 yaşındaki Berkin Aslan, U-15 Milli Takımında gösterdiği performans ile dikkat çekiyor.

Süper Lig'de yer alan bir çok takımın transfer listesinde olmasına rağmen Nazilli Belediyespor Onursal Başkanı ve Belediye Başkanı Esat Ergüler'in de onayı ile Galatasaray'a transfer olan Berkin Aslan, Fethiye'de U-15 Milli Takımının Hollanda ile oynadığı son maçta 2 gol atmış, iki golün de asistini yaparak büyük beğeni toplamıştı.

Kısa süre içinde U-15 Milli Takımı kaptanlığına da getirilen Berkin Aslan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ''Ben futbolu, özellikle de gol atmayı çok seviyorum. Şu anda formasını giydiğim Galatasaray'ın efsanevi golcüleri Metin Oktay, Tanju Çolak ve Hakan Şükür gibi olmak istiyorum. Bunun için çok çalışıyorum. Boş zamanlarımda bu efsanevi golcü ağabeylerimin maç kasetlerini izleyerek antrenmanlarımda onların taktiklerini uygulamaya çalışıyorum. Şu anda Galatasaray kulübüne geldiğim için çok mutluyum. Futbolda başarılı olabilmek için çok çalışmak gerektiğini çok iyi biliyorum'' dedi.

İspanya ve Ukrayna ile yaptıkları milli maçlarda da gol atacağını iddia eden Aslan, ''Antrenmanlarda sürekli olarak gol çalışmaları yapıyorum'' dedi.