BIST 10.141
DOLAR 32,28
EURO 34,98
ALTIN 2.458,47
HABER /  SPOR

Galatasaray servet verdi

Almanya'da 2 gün müthiş pazarlık yapıldı. Lincoln'e servet verildi. O artık bir Aslan...

Abone ol

Galatasaray, 4.5 milyon Euro ( Yaklaşık 8 milyon YTL) bonservis bedeli ödeyerek, Lincoln'ü renklerine kattı.

Schalke'nin Brezilyalı yıldızı Lincoln resmen Galatasaray'a transfer oldu. Sarı kırmızılılar, geçtiğimiz hafta Lincoln ile kesin olarak anlaşmaya varmış ve kulübü Schalke'yi pazarlık için zorlamaya başlamıştı.

Lincoln'ün gelecek yıl serbest kalacak olması Schlake Kulübü'nün inadını kırarken, 2 gün süren yoğun pazarlık sonrasında sarı kırmızılı yöneticiler Alman kulübünün yöneticileri ile anlaşmaya vardı.

Kıran kırana geçen pazarlığa Schlake 8.5 milyon Euro ile başlarken, Galatasaray ise pazarlık masasına 2.5 milyon euro ile girdi. Aradaki 6 milyon euroluk fark yüzünden görüşmeler iki gün sürdü.

İlk gün yönetici Haldun Üstünel ve Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin, gece geç saatlere kadar süren görüşmelerde Schalke kulübünü 8.5 milyon eurodan aşağı çekmeyi başardı.

PAZARLIKLAR ZORLU GEÇTİ
Lincoln için yapılan zorlu transfer pazarlığına bu sabah İstanbul'dan Düsseldorf'a giden Galatasaray'ın Başkan Yardımcısı Adnan Polat da katıldı.

Adnan Polat'ın, "Futbolcu ile anlaştık. Eğer şimdi vermezseniz, 6 ay sonra bedavaya alırız" tehdidi olumlu sonuç verdi ve Schalke kulübü yumuşadı.

Galatasaray, 4.5 milyon Euro bonservis bedeli ödeyerek, Lincoln'ü renklerine kattı.

KADIKÖY CANAVARI LİNCOLN
Lincoln'un Şampiyonlar Ligi'nde F.Bahçe'ye attığı goller ve yaptığı süper hareketlerden oluşan VCD ve DVD'ler Galatasaray Store'larda satışa çıkıyor.