BIST 9.990
DOLAR 32,39
EURO 34,78
ALTIN 2.438,49
HABER /  GÜNCEL

Galatasaray muradına eriyor

Olaylı Telekom Arena açılışıyla zor günler geçiren Galatasaray yönetimi transferlere dört elle sarıldı.

Abone ol

Aslan transferde üçüncü bombayı bugün patlatıyor. Başkan Polat'ın, "Salı günü gelecek" dediği oyuncunun Kolombiyalı kaleci Robinson Zapata veya Arjantinli ön libero Biglia olduğu iddia edildi. Arjantinli Lucas Biglia ön liberoda Avrupa’nın en başarılı isimleri arasında yer alıyor.

Milliyet gazetesinden yer alan habere göre, Galatasaray üçüncü transfer bombasını bugün patlatmak için çalışmalarını tamamladı.

Başkan Adnan Polat’ın, "Salı günü (bugün) yeni bir oyuncu daha bekliyoruz. Daha sonra iki oyuncu da gelecek" açıklamasının ardından hareketli saatler geçiren sarı-kırmızılılarda, gözler her konuda anlaşma sağlanan Kolombiyalı kaleci Robinson Zapata ve Andertlecht’in Arjantinli ön liberosu Lucas Biglia'ya çevrildi.

Newell’s Old Boys’un 10 numarası Mauro Formica için de temaslarını sürdüren Sportif Direktör Adnan Sezgin’in, 22 yaşındaki oyuncunun parasal şartları konusunda Arjantin ekibine geri adım attırdığı ve transferin bugün bitebileceği kaydedildi. Sarı-kırmızılılar diğer taraftan da CFR Cluj’un Fildişi Sahilli forvetti Traore için çalışmalarını sürdürüyor. Teknik Direktör Hagi'nin yakından tanıdığı 20 yaşındaki Traore konusunda ısrarlı olduğu ve gelişmeleri dakika dakika takip ettiği ifade edildi.