BIST 10.267
DOLAR 32,26
EURO 34,76
ALTIN 2.416,27
HABER /  SPOR

Galatasaray golcüsünü buldu

Galatasaray Mehmet Yıldız'ı alamadı ama sürpriz bir isimle görüştüğü ortaya çıktı. Bu kez Aslan gözünü yurtdışına dikti.

Abone ol Mehmet Yıldız transferini sonuçlandıramayan Galatasaray'ın sürpriz bir isimle görüştüğü ortaya çıktı. Sarı-kırmızılılar'ın, Benfica'nın gözden çıkardığı Ariza Makukula'yla transfer görüşmeleri yaptığı öğrenildi.

Ara transfer döneminde Sivasspor'un başarılı golcüsü Mehmet Yıldız'ı transfer etmek için yoğun çaba harcayan ancak sonuç alamayan Galatasaray, gözünü yurt dışına çevirdi.

Portekiz'de yayın yapan Correiro da Manha Gazetesi'nde yer alan bir haberde, Sarı-kırmızılıların Benfica'nın 27 yaşındaki golcüsü Ariza Makukula'yı transfer etmek için menajer Bayram Tutumlu'yu görevlendirdiği iddia edildi.

Haberde, Kongo asıllı olan ancak Portekiz vatandaşlığı bulunan Ariza Makukula için Bayram Tutumlu'nun Portekiz'de bulunduğu ve görüşmelerini sürdürdüğü ifade edildi.

Gazete, Benfica'ya sezon başında transfer edilen ancak şu ana kadar 18 maçta forma giyip 3 gol atan Makukula'nın Galatasaray'a transferine Portekiz temsilcisinin de sıcak baktığını okuyucularıyla paylaştı.

Gazetenin haberinde, Bayram Tutumlu'nun Benfica'nın istediği 4-5, 5 milyon euroluk bonservis bedelini indirmeye çalıştığı da vurgulandı.

ARIZA MAKUKULA KİMDİR?

Portekizli bir anne ve Kongolu bir babanın çocuğu. 4 Mart 1981 Kinshasa (Demokratik Kongo Cumhuriyeti) doğumlu olan Makukula, 1.92 boyu ve 85 kg ağırlığıyla tam bir kule santrafor tipi çiziyor.