BIST 10.277
DOLAR 32,33
EURO 34,81
ALTIN 2.395,58
HABER /  GÜNCEL

Evli kadının iki sevgilisi var!

Kadın evli ama birkaç tane sevgilisi var. Sevgililer birbirinden haberdar olunca kan çıktı.

Abone ol

Evli sevgilisi ile ilişkisini öğrendiği kişiyi Kırıkkale'de döner bıçağıyla öldürüp Kızılırmak'a atmaktan yargılanan kişi ve 2 arkadaşı müebbet, uğruna cinayet işlenen ve azmettirme suçundan yargılanan kadın 18 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

Kırıkkale Ağır Ceza Mahkemesinde hakim Burhanettin Öksüm'ün başkanlığındaki karar duruşmasında, sanıklar Bayram Karagöz, Mustafa Kaçar ve Erol Sarıkaya, ''tasarlayarak adam öldürme'' suçundan müebbet hapis cezasına çarptırıldı. Uğruna cinayet işlenen sanık Firdevs Akyüz'e ise cinayeti azmettirme suçundan 18 yıl hapis cezası verildi. Yaklaşık 3 yıldır cezaevinde olan Akyüz, 15 yıl daha hapis yatacak.

Firdevs Akyüz'ün Keskin Kapalı Cezaevine, Bayram Karagöz, Mustafa Kaçar ve Erol Sarıkaya'nın Kırşehir Kapalı Cezaevine gönderildiği bildirildi.

EVLİ SEVGİLİSİNİN BAŞKA SEVGİLİSİ DE VARMIŞ

2006 yılının Aralık ayında, Ankara'da yaşayan evli ve 1 çocuk annesi Firdevs Akyüz'le (26) ilişki yaşayan Bayram Karagöz, aynı kadınla Can Kır'ın da ilişkisi olduğunu öğrendi. İddiaya göre, Akyüz'ü kıskanan Karagöz, arkadaşları Mustafa Kaçar ve Erol Sarıkaya ile plan yaptı. Üç arkadaş, evinden kaçırdıkları Kır'ı döner bıçağıyla öldürüp cesedini Kızılırmak'a attı. Kır'ın cesedi, 10 gün sonra vatandaşlar tarafından ırmakta bulundu. Polis, olaydan 18 ay sonra Can Kır'ın ilişkisi olduğunu belirledikleri Firdevs Akyüz'ü cinayet zanlısı olarak gözaltına aldı.