BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,49
ALTIN 2.393,12
HABER /  POLİTİKA

Ak Partiye çarkıfelek benzetmesi

DP Genel Başkanı Süleyman Soylu Erdoğan'a ve Ak Parti'ye sert eleştirilerde bulundu. Partiyi çarkıfeleğe benzetti.

Abone ol Demokrat Parti Genel Başkanı Süleyman Soylu'dan AK Parti Hükümeti ve Başbakan Erdoğan'a sert eleştiriler geldi. Soylu Ak Parti'yi çarkıfeleğe benzetti. "Çeviriyorsun, boş geliyor. Bir daha çeviriyorsun, pas geliyor" dedi.

Demokrat Parti Genel Başkanı, Süleyman Soylu Türkiye'yi karış karış gezmeye devam ediyor. 2008 yılının son gününde, Tokat'ın, Turhal ilçesinde, vatandaşlara seslenen Süleyman Soylu, AKP Hükümeti'ne sert eleştirilerde bulundu.

"HÜKÜMET ÇARKIFELEK GİBİ"

Hükümeti, başarısız politikalar izlemekle eleştiren Demokrat Parti Genel Başkanı Soylu, AKP'yı Çarkıfeleğe benzeterek, "Çeviriyorsun, boş geliyor. Bir daha çeviriyorsun, pas geliyor" dedi.

Soğuk havaya rağmen, Tokat'ta çok sayıda vatandaşın yoğun ilgisi ile karşılanan Süleyman Soylu, Türkiye'yi derinden sarsan İsrail'in, Gazze saldırısına da tepki gösterdi. "Günlerdir, Filistin'de Müslüman kardeşlerimizin yaşadığı acılar ciğerimize saplandı" diyen Demokrat Parti Genel Başkanı Soylu, İsrail'i Filistin'de orantısız güç kullanarak, katliam yapmakla suçladı

"EMİR ERİ ERDOĞAN'IN, BOYASI DÖKÜLDÜ"

Soylu, " Sen Olmert'le görüşüyorsun, ertesi gün bu katliamlar oluyor. Eğer Kırat iktidarda olsaydı, gök kubbe bu katliamı yapanların başına yıkılırdı. Önce çıktın, " Arabulucuyum" dedin, şimdi bölgedeki Müslüman ülkelerin kalbini almakla görevlendirildin. Ey Recep Tayyip Erdoğan, boyun eydin, emir eri oldun, milletin ümitlerini boşa çıkardın. Boyan döküldü Tayip Erdoğan" sözleri ile İsrail'in gerçekleştirdiği katliamdan, Başbakanı sorumlu tuttu.

"HÜKÜMETİN HAKKINDAN, DP GELECEK"

Hükümetin, kavga çıkarma ve ülkeyi bölme konusunda uzman olduğunu vurgulayan Süleyman Soylu, " Bu Hükümetin hakkından ancak Demokrat Parti gelir. Onların tek becerileri kavga çıkarmak, kaos oluşturmak, milletin değerleri üzerinden çekişmektir. Yeter artık milletimi bölmesinler, milletimi ayrıştırmasınlar, milletimin değerleriyle, inançlarıyla uğraşmasınlar. Bekleyin Kırat geldiğinde hizmeti göreceksiniz, lider Türkiye'yi göreceksiniz" dedi.

DP'YE KATILIMLAR, SÜRÜYOR

Turhal'da, Demokrat Parti saflarına yeni bir katılım daha gerçekleştirildi. Daha önce Turhal Belediye Başkanlığı'nı yapan Duran Evren, DP'nin yeni belediye başkan adayı oldu. Demokrat Parti Genel Başkanı Süleyman Soylu, bölge esnafını ziyaret ederek sorunlarını dinledikten sonra Tokat'tan ayrıldı.