BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  SPOR

Galatasaray Gökhanı alamaz

Kayseri, Gökhan Ünal konusunda yaşanan olumsuzlukların faturasını Galatasaray’a kesti.

Abone ol Kayserispor Kulübü, Gökhan Ünal konusunda yaşanan olumsuzlukların faturasını Galatasaray’a kesti. Genel Menajer Süleyman Hurma, “Galatasaray Gökhan’ı bizden alamaz” dedi.

Genel Menajer Süleyman Hurma, “Buradan ilan ediyoruz. Galatasaray kulübü bizden Gökhan’ı alamaz. Ancak, bu oyuncumuzun bir yıldır olduğu gibi kafasını karıştırır. Galatasaray ne zaman sıkıntıya girse, Gökhan Ünal konusu gündeme geliyor” diye tepki gösterdi.

Galatasaraylı yönetici Haldun Üstünel’in yeni sezon için transfer etmek istedikleri Gökhan Ünal’la ön görüşme yaptıkları konusunda haberlere de değinen Kayserispor Genel Menajeri Süleyman Hurma, “Gökhan Ünal konusunda bir yıldır yaşadığımız olumsuzların altında Galatasaray kulübünün tavır ve davranışları ile oyuncumuzla yaptıkları görüşmeler yatmaktadır. Galatasaray’ın Gökhan Ünal konusundaki girişimleri hem bizim hem de oyuncumuzun bir yılına mal oldu. Galatasaray ne zaman skıntılı duruma düşse veya yenilse, ortaya hemen Gökhan Ünal konusu çıkıyor. Şimdi de öyle oldu. Galatasaray her başı sıkışınca gündem değiştirmek için Gökhan Ünal’ın transferine sarılıyor. Gökhan Ünal’ın sezon sonunda transferine müsaade edebiliriz. Ancak şunu herkes iyi bilsin, gideceği kulüp Galatasaray olmayacak. Galatasaray dışında yurt içi ve dışında Gökhan’ı bizim de istediğimiz bir kulübe verebiliriz” dedi.

Sürekli yazı ve haberlerle golcü oyuncularının kafasının karıştırıldığına değinen Süleyman Hurma, “Galatasaray olsa olsa kafa karıştırır. Bu konuda, yani kafa karıştırma konusunda iyi bir ekipleri var. Çok iyi kafa karıştırıyorlar. Tekrar ediyorum ve üzerine basa basa söylüyorum, Galatasaray Gökhan Ünal konusunda etik davranmadı. Kulüp başkanımız, Galatasaray Kulübü’ne mektup göndererek, bu konudaki hassasiyetimizi dile getirdi. Ne yazık ki, Galatasaray Gökhan’ın kafasını karıştırdı” diye konuştu.

Bu arada sarı kırmızılı ekipte Fenerbahçe maçı hazırlıkları sürerken, Toledo’nun cezalı, Mehmet Topuz’un ise sakatlığının sürmesi teknik kadronun canını sıktı. Kayserispor kafilesi, cuma günü uçakla İstanbul’a giderek kampa girecek.