BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Galatasaray Fenerbahçe derbisi bilgileri (6 Nisan 2014)

Galatasaray Fenerbahçe derbisi bilgileri, Galatasaray Fenerbahçe derbisi golleri, Galatasaray Fenerbahçe derbisi canlı yayın, Galatasaray Fenerbahçe derbisi ne zaman?, Galatasaray Fenerbahçe derbisi hangi kanalda?,

Abone ol

Nefes kesen Süper Toto Süper Lig kaldığı yerden devam ediyor. Ligin 30. haftasındaki Beşiktaş-Fenerbahçe derbisi, 20 Nisan Pazar günü saat 19.00’da Atatürk Olimpiyat Stadı’nda oynanacak. Galatasaray Fenerbahçe Derbisi ne zaman saat kaçta hangi gün?

Galatasaray (Maçı) Fenerbahçe Maçı Saat Kaçta Ne Zaman? (FB GS MAÇI) Süper lig’in 28. hafta mücadelesinde Galatasaray ile Fenerbahçe 6 Nisan Pazar günü Türk Telekom Arena Stadı’nda saat:19.00’da karşılaşacak. Galatasaray Fenerbahçe maçı LİG TV’den canlı olarak izlenebilecek

Galatasaray Fenerbahçe Maçı Tarihi

Fenerbahçe-Galatasaray maçı derbisi veya Kıtalararası Derbi, Süper Lig’in büyük derbilerinden biridir. İki İstanbul takımının yaptığı 375 maçta en çok kazanan taraf 142 galibiyetleFenerbahçe’dir. İki takım arasındaki en farklı maç 12 Şubat 1911 tarihinde oynanan veGalatasaray’ın 0-7 kazandığı maçtır. 6 Kasım 2002 tarihindeki Fenerbahçe’nin 6-0 kazandığı maç ise hem Fenerbahçe’nin Galatasaray’a karşı aldığı en farklı galibiyet hem de iki takımın Süper Lig tarihindeki en farklı maçıdır.
GALATASARAY FENERBAHÇE DERBİSİ NE ZAMAN SAAT KAÇTA?

İki takım futbolun yanı sıra, basketbol, voleybol, atletizm, kürek, yelken ve yüzmede de kıyasıya rekabetlerini sürdürmektedirler. Ayrıca, geçmişte de bisiklet, boks, çim hokeyi, hentbol, masa tenisi, ragbi, sutopu ve tenis branşlarında da karşı karşıya geldiler.

İki takım arasında oynanan ilk maç bir dostluk maçıydı. 17 Ocak 1909 Pazar günü maç Papazın Çayırı’nda başladı. 2-0 biten maçta Galatasaray, Fenerbahçe’ ye karşı ilk galibiyetini elde etti.

İlk 7 maçta Galatasaray tüm maçları kazanırken, Fenerbahçe rakibine gol atma becerisini gösteremedi.

GALATASARAY FENERBAHÇE CANLI

Fenerbahçe 17 Aralık 1920 tarihinde oynanan karşılaşmada Galatasaray’ı 4-1 yenerek galibiyet sayılarında üstünlüğü de ele geçirdi ve 1928-30 dönemi müstesna bu üstünlüğünü yitirmedi.Galatasaray camiası Fenerbahçe maçına odaklandı. Sarı-Kırmızılılar’da yönetimin alacağı tavır ve futbolcuların geleceği derbi karşılaşmasının sonucuna göre şekillenecek.

Spor Toto Süper Lig'in 28. haftasında oynanacak Galatasaray-Fenerbahçe derbisinin hakemi Bülent Yıldırım oldu.