BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  SPOR

Galatasaray Fenerbahçe derbisi ne zaman, saat kaçta?

Galatasaray Fenerbahçe derbisi için artık nefesler tutuldu. Galatasaray Fenerbahçe derbisi ne zaman, tarihi derbi saat kaçta başlayacak?

Abone ol

Spor Toto Süper Lig'de tarihi Galatasaray-Fenerbahçe derbisi için geri sayım sürüyor. Galatasaray Fenerbahçe derbisi Türk Telekom Arena stadında oynanacak. Peki Galatasaray Fenerbahçe derbisi saat kaçta başlayacak? Galatasaray Fenerbahçe derbisini kim yönetecek?

Ligde Galatasaray ile Fenerbahçe, 6 Nisan Pazar günü Türk Telekom Arena'da karşı karşıya geliyor.

Galatasaray Fenerbahçe derbisinin hakemi de belli oldu. Spor Toto Süper Lig'de 6 Nisan Pazar günü Türk Telekom Arena'da oynanacak Galatasaray-Fenerbahçe derbisini Bülent Yıldırım yönetecek.

DERBİ GÜNÜ : 20 NİSAN 2014 PAZAR
MAÇ SAATİ : 19.00
STAT : TÜRK TELEKOM ARENA
MAÇ YAYINI : DIGITÜRK


FENERBAHÇE DERBİ HAZIRLIKLARI

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 28. haftasında deplasmanda Galatasaray ile yapacağı derbi maçın hazırlıklarına 1 günlük iznin ardından başladı.

Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde teknik direktör Ersun Yanal yönetiminde gerçekleştirilen antrenmana koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan sarı-lacivertli futbolcular, daha sonra iki grup halinde 5'e 2 top kapma ve pas çalışması yaptı. Çeşitli parkurlardan oluşan dayanıklılık koşusuyla devam eden antrenman, dar alanda yapılan çift kale maçla tamamlandı.

Gribal enfeksiyonu bulunan Egemen Korkmaz özel program eşliğinde, sakatlığı olan Cristian Baroni, antrenmanın ilk bölümünde takımla çalıştı. Cristian, ikinci bölümde ise takımdan ayrı özel program dahilinde çalışmalarını sürdürdü.

Alper Potuk, Caner Erkin, Gökhan Gönül, Moussa Sow ve Emmanuel Emenike ise yaptıkları özel programla antrenmanı tamamladı.

GALATASARAY DERBİ HAZIRLIKLARI

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 28. haftasında Fenerbahçeile oynayacağı derbi maçın hazırlıklarını yaptığı çift antrenmanla sürdürdü.

Florya Metin Oktay Tesisleri'nde teknik direktör Roberto Mancini yönetiminde gerçekleştirilen sabah antrenmanında, salonda ve sahada yapılan fiziksel çalışmanın ardından, taktik idman üzerinde duruldu. Günün ikinci antrenmanına ısınma hareketleriyle başlayan sarı-kırmızılı futbolcular, 5'e 2 top kapma çalışmasının ardından dört gruba ayrılarak, dar alanda çift kale maç yaptı. 

Sağ ayak bileğine darbe alan Izet Hajrovic, tedbir amaçlı antrenmanı yarıda bıraktı. Sağ alt arka adalesinde zorlanma tespit edilen Ceyhun Gülselam da günü tedaviyle geçirdi. 

Sakatlığı bulunan Didier Drogba ile Hamit Altıntop takımdan ayrı özel bir çalışma gerçekleştirirken, antrenmanın ilk bölümünde takımla çalışan Emre Çolak, günü salon çalışması ile noktaladı. Hafif sakatlıkları bulunan Yekta Kurtuluş ve Emmanuel Eboue ise tedavilerinin ardından antrenmanda takımla çalıştı.

SÜPER LİG'DE HAFTANIN MAÇLARI

Türkiye Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamaya göre, Süper Lig'de 28. hafta maçlarının programı şöyle:

Yarın:

20.00 Gaziantepspor-Kasımpaşa (Kamil Ocak)

5 Nisan Cumartesi:

13.30 Akhisar Belediyespor-Eskişehirspor (Manisa 19 Mayıs)

16.00 Medical Park Antalyaspor-Torku Konyaspor (Akdeniz Üniversitesi)

19.00 Beşiktaş-Kayserispor (Atatürk Olimpiyat)

19.00 Çaykur Rizespor-Kardemir Karabükspor (Yeni Rize Şehir)

6 Nisan Pazar:

13.30 Kayseri Erciyesspor-Elazığspor (Kayseri Büyükşehir Belediyesi Kadir Has)

16.00 Bursaspor-Sivasspor (Bursa Atatürk - Seyircisiz)

19.00 Galatasaray-Fenerbahçe (Türk Telekom Arena)

7 Nisan Pazartesi:

20.00 Trabzonspor-Gençlerbirliği (Hüseyin Avni Aker - Seyircisiz)