BIST 9.891
DOLAR 32,57
EURO 34,98
ALTIN 2.459,54
HABER /  GÜNCEL

Galatasaray (FB) - Fenerbahçe (GS) maçının tüm bilgileri burada

Tüm Türkiye dev derbiye kilitlendi. Fenerbahçe, TT Arena'ya geliyor. İşte Galatasaray Fenerbahçe derbisiyle ilgili tüm detaylar...

Abone ol

Galatasaray Fenerbahçe maçı ne zaman? Galatasaray Fenerbahçe maçı saat kaçta oynanıyor? Galatasaray Fenerbahçe maçı hangi kanalda? Galatasaray Fenerbahçe maçını hangi hakem yönetecek? Fenerbahçe'nin galibiyeti halinde Galatasaray Fenerbahçe'yi alkışlayacak mı? Galatasaray Fenerbahçe derbisiyle ilgili tüm detaylar İNTERNETSPOR.COM'da olacak...   

Süper lig'in 28. hafta mücadelesinde Galatasaray ile Fenerbahçe 6 Nisan Pazar günü Türk Telekom Arena Stadı'nda saat: 19.00'da karşılaşacak. Galatasaray Fenerbahçe maçı LİG TV'den canlı olarak izlenebilecek. 
 
AVRUPA'NIN EN BÜYÜK DERBİLERİ-TIKLA GÖR 

GALATASARAY FENERBAHÇE MAÇI

DERBİ GÜNÜ : 6 NİSAN 2014 PAZAR
MAÇ SAATİ : 19.00
STAT : TÜRK TELEKOM ARENA
MAÇ YAYINI : DIGITÜRK

Galatasaray-Fenerbahçe maçı Bülent Yıldırım'ın

Spor Toto Süper Lig'in 28. haftasında oynanacak Galatasaray-Fenerbahçe derbisinin hakemi Bülent Yıldırım oldu.
 
1396616620-bulent-yildirim.jpg 

Galatasaray taraftarından derbi sürprizi! Volkan Demirel'in...

Galatasaraylı taraftarlar Fenerbahçe derbisi öncesi sosyal medyada örgütleniyor. Alınan son karar Volkan Demirel'in hareketlerinin anbean kayıt altına alınması...

Galatasaray taraftarı Volkan Demirel'i Arena'da adım adım izleyecek. Sarı kırmızılı taraftarlar, Fenerbahçe derbisi öncesinde sürpriz bir karar alıp, harekete geçti. 
 
DERBİ ÖNCESİ PSİKOLOJİK SAVAŞ-TIKLA OKU 

Ali Sami Yen Stadı'nda oynanan bir derbide "kasıklarım ağrıyor" diyen ve Trabzonspor maçında ise abartılı gol sevinci yaşadığı belirtilen Volkan Demirel'in Galatasaray maçında her hareketi mercek altına alınacak

Galatasaray taraftarı, Fenerbahçeli Volkan'ın sahaya çıktığı andan itibaren ve özellikle ısınma hareketleri sırasında her adımını kameralarla kayıt altına alacak.

Bu karar stada gelen her taraftara ulaşması için sosyal medya hesapları tarafından da servis edilmeye başlandı özellikle kale arkasında bulunan taraftarlar sürekli kayıtta olacak ve elindeki kameralı cep telefonları ile Volkan'ın hareketlerini kayıt altına alınacak.  
 
volkan.jpg

VOLKAN'DAN CEVAP GELDİ

Öte yandan bu gelişme üzerine ulaştığımız Fenerbahçeli oyuncu kısa bir açıklama yaptı. "Benim için sorun yok" diyen milli file bekçisi sözlerini şöyle sürdürdü; "Bir şey yaptığım yok ki beni seçsinler."  
 
HINCAL ULUÇ'TAN DERBİ YORUMU-TIKLA OKU

Sabri'den Galatasaray Fenerbahçe Maçında bayrak nöbeti

Derbiden kötü bir sonuç çıkarsa başta kaptan Sabri olmak üzere bazı G.Saraylı futbolcular bayrak eylemini önlemek için santrada nöbet tutacak.

'Fener Arena'ya bayrak dikecek' haberi Galatasaray cephesinde büyük yankı buldu. Alınan bilgilere göre, derbiden kötü bir sonuç çıkarsa başta kaptan Sabri olmak üzere bazı G.Saraylı futbolcular bayrak eylemini önlemek için santrada nöbet tutacak

Pazar günü Arena'da oynanacak olan Galatasaray-Fenerbahçe derbisi öncesi tansiyon iyice yükseldi...  
sabri.jpg 

KESİNLİKLE İZİN YOK!

Alınan bilgilere göre Sarı-Kırmızılı futbolcular, derbiden yenilgiyle çıkmaları halinde Fenerbahçe'nin olası bir bayrak dikme eylemine kesinlikle izin vermeyecek. Hatta başta kaptan Sabri olmak üzere bazı futbolcuların gerekirse santrada nöbet tutacağı ifade ediliyor. Benzer bir durum 2007'de Sami Yen'de oynanan derbiden sonra da yaşanmıştı.

fenerbahce.20140405171413.jpg 
 
Fenerbahçe Arena'da böyle sevinecek

Ne bayrak dikme ne duruş ne kangal sevinci. İşte Fenerbahçe'nin Arena'daki çılgın kutlama planı..

G.Saraylılar, Saracoğlu'na 2011-12'de "Kadıköy hatırası" geçen sezon da "Kadıköy hatırası 2, şampiyon geldik, şampiyon gidiyoruz, filmin devamı" yazdı. F.Bahçeliler, bu yazılara cevabı 6 Nisan'da Arena'daki taktik tahtasında verecek. 
 
TARİHİN UNUTULMAZ DERBİLERİ-TIKLA GÖR 

"G.Saraylılar, F.Bahçeli futbolcuları alkışlayacak mı?" sorusu cevabını buldu. Basın Sözcüsü Şükrü Ergün, alkış olmayacağını deklare etti. Peki F.Bahçeli futbolcular, TT Arena'da nasıl bir kutlama yapacak? Bu soruya çeşitli cevaplar veriliyor. Kimilerine göre F.Bahçeli futbolcular, sahanın ortasına bayrak dikecek. Kimilerine göre duruş pozu verecek. Kimilerine göre de Melo'nun pitbull sevincine karşılık Mehmet Topuz'un Kangal sevinci yapılacak.

FİLMİN DEVAMI ARENA'DA

G.Saraylı futbolcular, Kadıköy'de şampiyon oldukları 2011-12'deki derbi sonrası Şükrü Saracoğlu'nun duvarlarına "Kadıköy Hatırası" yazdı. Geçen sezon da şampiyonluğu garantileyerek gittikleri Kadıköy'de 2-1 yenildikleri maçın ardından soyunma odasındaki taktik tahtasına, "Kadıköy hatırası 2, şampiyon geldik, şampiyon gidiyoruz, filmin devamı" yazdı. G.Saraylı futbolcular, duvara imzalarını da attılar. 
 
GALATASARAY-FENERBAHÇE MAÇLARI DÜNYA DERBİSİ DEĞİL Mİ?-TIKLA OKU 

ALTINA İMZA ATACAKLAR

F.Bahçeli futbolcular da 6 Nisan'da son 2 yıla misilleme yapacak. Sarı-Lacivertliler önce galip gelirlerse TT Arena'da sahanın ortasında sevinç yaşayacak. Ardından da soyunma odasındaki taktik tahtasına imzalarını atacak. F.Bahçeli futbolcuların taktik tahtasına yazacakları slogan ise gizemini koruyor. F.Bahçeliler'in Arena duvarlarına yazıp altına imzalarını atacakları o sloganı Sarı-Lacivertli taraftarlar da merakla bekliyor.