BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL

Galatasaray Elazığspor maç sonucu, golleri ve geniş özeti 6 Aralık

Galatasaray Elazığspor maç sonucu, golleri ve geniş özeti 6 Aralık, Galatasaray Elazığspor maçı haberleri, Galatasaray Elazığspor maçı, Galatasaray Elazığspor maçının maç sonucu: 2-0, Galatasaray Elazığspor maçı kaç kaç?

Abone ol

Şampiyolar Ligi'ndeki kritik Juventus maçı öncesi ligde Elazığspor'u konuk eden G.Saray, rakibini Selçuk ve Burak'ın maçın başında attığı gollerle 2-0 mağlup etti. Sarı-kırmızılılar bu galibiyet sonrası gözünü Juventus maçına dikti. 
 
GOL 2.DK (SELÇUK İNAN):
 Sağ kanattan gelişen atağın ardından ceza alanı ön bölümünde topla buluşan Meloi, ceza alanı içi sol çaprazındaki Drogba'ya pasını attı. Drogba'nın kale sahasına ortasında Selçuk İnan kafa vuruşunu yaptı ve G.Saray 1-0 öne geçti.

Maça hızlı başlayan Galatasaray'a seyircisi de aynı tempoyla destek verdi. Galatasaray, iştahlı oyununu ikinci golle süsledi. Sarı-kırmızılılarda bu kez sahne alan isim Burak Yılmaz oldu.

GOL 7.DK (BURAK YILMAZ): Kullanılan serbest vuruşta Burak Yılmaz, topu doğrudan kaleye gönderdi ve top sol köşeden direğe de çarpıp ağlarla buluştu: 2-0

Golden sonra da tempsonu yüksek tutan Galatasaray ilk yarının sonlarına doğru tempoyu düşürmeyi başladı. Rakibi Elazığspor'un da sahada hiçbir varlık gösterememesini de göze alan sarı-kırmızılılar skor avantajınıda kullanarak ilk 45 dakikayı Selçuk ve Burak'ın golleriyle 2-0 önde kapadı.

İkinci 45 dakikaya skor avantajı ile başlayan Galatasaray ilk devrenin aksine oyun kurmakta zorlandı. Konuk Elazığspor ise ilk yarının aksi bir başlangıç yaparak gol için Galatasaray kalesine yüklenmeye başladı.
               
İkinci yarının ilk tehlikeli atağını Galatasaray yakaladı. Gelişen kontra atakta Drogba topu ceza alanına kadar taşıdı ve sağ çaprazdan ceza alanına giren Eboue'ye pasını verdi. Eboue de kale sahasına yerden pasını verdi ve top Burak'ın bacaklarının arasından geçti ve ardından da Selçuk'un vuruşu yan ağlarda kaldı.

Karşılaşmanın kalan dakikalarında başka gol olmadı ve Galatasaray karşılaşmadan 2-0 galip ayrılarak kritik Juventus maçı öncesi moral buldu. 

Galatasaray: 2 - Elazığspor: 0

Stat: Türk Telekom Arena

Hakemler: Çağatay Şahan, Baki Tuncay Akkın, Hakan Yemişken

Galatasaray: Muslera, Chedjou, Ceyhun Gülselam, Gökhan Zan, Riera, Eboue, Melo, Yekta Kurtuluş, Selçuk İnan, Burak Yılmaz, Drogba

Elazığspor: Zülküf Özer, Deniz Aslan, İbrahim Kaş, Sane, Özgür Özkaya, Serdar Gürler, Vitolo, Mehmet Nas, Serdar Özkan, Moore, Deniz Yılmaz

Goller: Dk. 2 Selçuk İnan, Dk. 7 Burak Yılmaz (Galatasaray)