BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  SPOR

Galatasaray derbiye hazır

Galatasaray, derbi hazırlıklarını yaptığı antrenmanla tamamladı. İşte son durum;

Abone ol

Galatasaray, Fenerbahçe ile yarın oynayacağı derbi maçın hazırlıklarını yaptığı tek antrenmanla tamamladı.
    
Florya Metin Oktay Tesisleri Jupp Derwall Antrenman Sahası'nda teknik direktör Karl Heinz Feldkamp yönetiminde, basına ve taraftarlara kapalı yapılan idmanda, sarı-kırmızılı futbolcuların, ısınma hareketlerinden sonra dar alanda iki takım halinde taktik bir çalışma yaptıkları kaydedildi. Kalecilerin ise kaleci antrenörü Nezih Ali Boloğlu yönetiminde özel bir antrenman yaptıkları bildirildi.
    
LINCOLN BUGÜN DE İDMANA ÇIKAMADI
     
İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçında sakatlanan Lincoln'ün, bugün de takımla birlikte idmana çıkmadığı açıklandı.
    
Hafta başından bu yana takımla birlikte idman yapamayan Brezilyalı futbolcunun böylece yarınki derbi maçta oynama olasılığı daha da azalırken, Lincoln ile birlikte sakatlıkları süren Linderoth, Carrusca ve Okan'ın tedavilerine Metin Oktay Tesisleri Sağlık Merkezi'nde sabah ve akşam olmak üzere günde çift seansla devam edildiği belirtildi. Carrusca'nın tedavisinin ardından salon ve sahada fizyoterapistler eşliğinde takımdan ayrı özel bir çalışma yaptığı, Lincoln, Linderoth ve Okan'ın ise salondaki antrenmanlarını sağlık ekibi eşliğinde sürdürdükleri kaydedildi.
    
Sakatlığı bulunan oyunculardan Ayhan ve Hasan'ın ise antrenör Cevat Güler yönetiminde, üst sahada takımdan ayrı özel bir antrenman programı uyguladıkları bildirildi.
    
Derbi maç için hazırlıklarını tamamlayan Galatasaray'ın, bu akşam Florya Metin Oktay Tesisleri'nde kampa gireceği ifade edildi.