BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  SPOR

Yenildiysen çöp topla

Yenilen futbolculara görülmemiş ceza verildi. Futbolcular çöp topladı.

Abone ol

TFF Üçüncü Lig 1. Grup takımlarından Batman Belediyespor’da teknik direktör Hayrettin Aktan, Malatya Belediyespor’a 5-1 yenilen futbolcularına çöp toplattı.

Teknik direktör Hayrettin Aktan, Malatya Belediyespor deplasmanında alınan 5-1’lik mağlubiyetin ardından futbolcuları saat 06.00’da yürüyüşe çıkarıp, çöp toplatarak cezalandırdı.

Aktan, futbolcularına çöp toplatmasının cezalandırma olmadığını savunarak, bu tür bir yöntemle futbolcuların motivasyonlarını artırdıklarını söyledi.

Bunun ceza olarak algılanmaması gerektiğini savunan Aktan, "Futbolculara çevre bilincini aşılama ve sabah yürüyüşü yaptırma amacıyla böylesi bir çalışma yürüttük. Futbolcularımız çöp toplayarak, üzerlerindeki farklı mağlubiyet stresini atıyor. Daha önce de her alınan mağlubiyet sonrası futbolcuların motivasyonununu artırmak amacıyla tiyatro ve sinemaya götürüyordum. Bu kez çöp toplattım" dedi.

Batman Belediyesporlu futbolcular ise çöp toplamayı bir ceza olarak görmediklerini kaydederek, çöp toplayarak çevre temizliğine katkı sağladıklarını söylediler.