BIST 9.916
DOLAR 32,52
EURO 34,87
ALTIN 2.442,57
HABER /  SPOR

Galatasaray Chelsea maçı - Star TV canlı izle

Galatasaray Chelsea maçı ne zaman? Galatasaray Chelsea maçını Star TV verecek. startv.com adresinden Galatasaray Chelsea maçını izleyebilirsiniz.

Abone ol

Galatasaray Chelsea rövanş maçı için geri sayım sürüyor. Galatasaray Chelsea maçı canlı olarak Star TV'den yayınlanacak. Kritik Galatasaray Chelsea maçını internet üzerinden startv.com sitesinden de canlı olarak izleyebilirsiniz.

Peki Galatasaray Chelsea maçı ne zaman? Arslan'ın bu kritik randevusu 18 Mart salı günü. Galatasaray Chelsea biletleri ise karaborsaya düşmüş durumda.

Chelsea maçının saati : 21.45.
Galatasaray Chelsea maçını Star TV yayınlayacak.

Galatasaray Chelsea maçı ayrıca İnternetspor.com'dan canlı anlatım ile sizlere ulaştırılacak... 

galatasaray-chelsea.jpg

Galatasaray Chelsea maçı bilet krizi!

Galatasaray Chelsea maçı biletlerinde kriz yaşanıyor. Deplasmandaki Chelsea Galatasaray maçı için vize ve otel rezervasyonlarını yapan birçok Galatasaray taraftarı, Chelsea deplasmanına bilet bulmakta güçlük çekiyor. 2500 adet biletin nereye gittiği merak ediliyor.

Sosyal medya hesaplarından dünden itibaren bazı taraftarların Chelsea maçı biletlerinin fotoğraflarını paylaşması sonrasında bilet bulamayan birçok taraftar tepkili. Sosyal paylaşım sitesi twitter'da konuyla ilgili bir çok mesaj atıldığı biliniyor.

CHELSEA MAÇI BİLETLERİ KARABORSADA

chelsea-galatasaray 1.jpg
18 Mart'ta Stamford Bridge Stadı'nda oynanacak Chelsea-Galatasaray maçına bilet bulamayan İngiltere'deki Türk seyircisi, karaborsacıların eline kaldı.

İnternet üzerinde online bilet satan viagogo.com'da stadın Galatasaray'a tahsis edilen bölümündeki biletlere 450 sterlin fiyat konulması seyircileri ayaklandırdı. Şu ana kadar Stamford Bridge'den bilet almayı başaranların sayısı 100'ü geçmiyor.

220 STERLİNE SATIYORLAR

Bu arada Türkiye'den bilet temin edip Londra'da karaborsa yapanlar tesqit edildi. Türkiye'den 150 kadar bilet temin eden birinin, Kuzey Londra'da 220 sterline Türk kahvelerinde bilet sattığı öğrenildi.

Türkiye'de 4 bin TL'ye satılan bilet dahil tur biletleri de tamamen tükendi. Bir çok kimse Türkiye'den ve Avrupa'dan ellerinde bilet olmadan maç günü Stamford Birdge'e gelip karaborsadan bilet bulmayı deneyecekler.