BIST 10.332
DOLAR 32,24
EURO 34,78
ALTIN 2.457,87
HABER /  SPOR

Galatasaray bombayı patlattı

Galatasaray yıldızlı kadrosuna bir yenisini daha ekledi. Son olarak Lyon'un Çek yıldızını alarak bombayı patlattı.

Abone ol Galatasaray, Milan Baros ile 3 yıllık sözleşme imzaladı. Galatasaray, Lyon'un Çek yıldızı Milan Baros'u kadrosuna kattı. Baros, 28 Ağustos Perşembe günü İstanbul'a gelecek.

Çek forvet Baros ile 3 yıllık sözleşme imzalayan sarı kırmızılı takımın yönetim kurulu üyesi Haldun Üstünel, “Öncelikle Galatasaray camiası ve spor kamuoyuyla yeni bir transferi paylaşmanın sevincini ve gururunu yaşıyoruz. Yine dünya çapında bir oyuncuyu Türkiye’ye getirerek büyük bir iş yaptığımıza eminiz. Futbol kariyeri belli olan, dünyanın önde gelen bir çok ünlü takımında oynamış Milan Baros artık Galatasaraylı. Kulübüyle bonservis konusunda anlaştık ayrıca kendisiyle de 3 yıllığına anlaşmaya vardık. Tüm imzalar atıldı. Tam bir ekip çalışması gerçekleştirdik, bu transferde emeği geçen tüm Galatasaraylılara ve camiamıza hayırlı olsun. Galatasaray Türk futbolunun önemli bir markası ve biz de futbolun marka isimlerini camiamıza kazandırmaya devam ediyoruz.” dedi.

Kariyerine Banik Ostrava'da başladıktan sonra Premier League'e transfer olan 28 yaşındaki Baros Liverpool'da takımda 68 maçta 19, Aston Villa'da 42 maçta dokuz gol kaydetti.

Fransa şampiyonu Lyon'da 24 maçta yedi gol kaydettikten sonra geçtiğimiz sezonun ortasından itibaren Portsmouth'ta kiralık forma giyen Baros 12 maçta fileleri havalandıramadı.

MiLAN BAROS KiMDiR?

Doğum tarihi: 28 Ekim 1981
Doğum yeri: Çek Cumhuriyeti
Boy: 1.84
Kilo: 78
Mevki: Forvet
Kariyeri: 222 maç / 58 gol
Milli Takım: 59 maç / 31 gol