BIST 10.740
DOLAR 32,21
EURO 35,01
ALTIN 2.511,95
HABER /  GÜNCEL

Ankarada insan kafası

Başkent'in Çankaya Seyran Mahallesi'nde kesik kol ve ayak bulunmasının ardından şok bir haber daha geldi.

Abone ol

Başkent'in Çankaya Seyran Mahallesi'nde kesik kol ve ayak bulunmasının ardından polise gelen bir ihbar üzerine aynı kişiye ait olduğu düşünülen bir insan kafası bulundu.

Polisin bulduğu bacak ve kolu incelemeye göndermesinin ardından aynı mahalleden emniyete gelen bir ihbar üzerine aynı kişiye ait olduğu sanılan bir kafa bulundu. Emniyet yetkilileri bir kişinin arka bahçesinden gelen kötü kokular üzerine polisi araması sonucunda bulunan insan kafasının tanınmayacak şekilde çürümüş olduğu kaydettiler.

Daha önce bulunan kol ve bacağa ait olduğunu sanılan kafada bulunan dişlerin yapılı olduğunu belirten Emniyet kaynakları, dişlere ait incelemenin Adli Tıp'ta yapılmasının ardından hastanelerden diş kayıtlarının isteneceğini ve bu kayıtların elde edilen bulgularla karşılaştırılarak kimlik yapılmaya çalışılacağını açıkladı. Bir evin arka bahçesinde bulunan ve 25 - 30 yaşlarında bir bayana ait olduğu sanılan kafa incelenmek üzere Adli Tıp'a götürülürken konuyla ilgili soruşturma başlatıldı.
Polis, bir cinayet ihtimalini soruştururken, parçaların hastanelerden alınmış bir kadavraya ait olma ihtimalini de değerlendirdiklerini söylediler