BIST 10.046
DOLAR 32,39
EURO 34,78
ALTIN 2.419,88
HABER /  GÜNCEL

Galatasaray Antalyaspor maçının sonucu golleri ve özeti - 17 Şubat 2014

Galatasaray'a MP Antalya deplasmanında 1 puanı Umut Bulut getirdi.

Abone ol

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasının kapanış maçında Antalyaspor'a konuk oldu.

BURAK YILMAZ 1-0 ÖNE GEÇİRDİ

Karşılaşmaya iyi başlayan taraf Galatasaray'dı. Üst üste ataklar gerçekleştiren konuk ekip aradığı golü 6. dakikada Burak Yılmaz'la buldu. Ceza sahası içinde topla buluşan Alex Telles boşta olan Burak'ı gördü. Golcü futbolcu da düzgün bir vuruşla takımını öne geçirmeyi başardı.

TİTA EŞİTLİĞİ SAĞLADI

Yediği golün ardından beraberlik sayısı için bastıran Antalyaspor aradığı golü 32. dakikada buldu. Savunma arkasına atılan ara pasında topla buluşan Tita yaptığı vuruşla Muslera'yı mağlup etmeyi başardı ve skoru 1-1'e getirdi.

CEYHUN KENDİ KALESİNE ATTI

1-1'in ardından her iki takım da girdiği net fırsatlardan yararlanamadı. İlk 45 dakikanın bu skorla bitmesi beklenirken ani gelişen Antalyaspor atağında golcü futbolcu Diarra'nın şutu Ceyhun Gülselam'ın suratına çarparak ağlarla buluştu. Kalan dakikalarda başka gol olmayınca karşılaşmanın ilk yarısı Antalyaspor'un 2-1'lik üstünlüğüyle sona erdi.

UMUT BERABERLİĞİ GETİRDİ

İkinci yarıya daha etkili başlayan taraf Galatasaray'dı. Sarı-kırmızılılar üst üste geliştirdiği ataklarda bir türlü aradığı golü bulamadı.

Konuk ekip aradığı golü 86. dakikada Umut Bulut'la buldu. Maçın son dakikalarında üstünlük sayısı için bastıran sarı-kırmızılılar arzuladığı golü bulamayınca karşılaşma 2-2 sona erdi. 

Medical Park Antalyaspor: 2 - Galatasaray: 2

Stat: Akdeniz Üniversitesi

Hakemler: Halis Özkahya, Mustafa Emre Eyisoy, Cem Satman

Medical Park Antalyaspor: Hakan Arıkan, Vederson, Serkan Balcı, Tita, Boum, Köksal Yedek, Giray Kaçar, Murat Duruer, Diarra, Enoh, Koray Arslan

Galatasaray: Muslera, Sabri Sarıoğlu, Semih Kaya, Burdisso, Felipe Melo, Ceyhun Gülselam, Selçuk İnan, Sneijder, Drogba, Alex Telles, Burak Yılmaz,

Goller: Dk. 7 Burak Yılmaz, Dk. 86 Umut Bulut  (Galatasaray), Dk. 32 Tita, Dk. 45 Ceyhun (kk) (Medical Park Antalyaspor)

Sarı kartlar: Dk. 22 Koray Arslan, Dk. 28 Vederson (Medical Park Antalyaspor) 

SPOR HABERLERİ İÇİN TIKLAYIN