BIST 10.046
DOLAR 32,36
EURO 34,74
ALTIN 2.410,46
HABER /  POLİTİKA  /  MHP

Şapkanızı alın gidin, MHP geliyor!

Meclis’te gerçekleştirdiği çalışmalarla ilgili basın açıklaması geçekleştiren Lütfü Türkkan, “Arsızlığı bir kenara bırakarak şapkanızı alın gidin” dedi

Abone ol

MHP Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan Meclis’te gerçekleştirdiği çalışmalar hakkında basın açıklaması gerçekleştirdi. Açıklamaya MHP İl Başkanı Aydın Ünlü ve partililer katılım gösterdi. Kocaeli ile ilgili Meclis’e sunduğu soru önergelerini paylaşan Türkkan, Kocaeli’nin İstanbul yanında kasaba haline geldiğini belirterek, “Arsızlığı bir kenara bırakarak şapkanızı alın gidin” dedi.

SİYASET MANTIKTIR

Açılış konuşmasını yapan Aydın Ünlü, “Hukuki süreç olan, belediye başkan adaylarının evraklarını seçim kuruluna teslim ettik. MHP çıkardığı aday profilleriyle ciddiyetini belli etti. Türkiye’nin yakından tanıdığı Lütfü Türkkan’ın katılımıyla bu programı tertip ettik. Siyaset bir mantıktır. MHP’nin zihniyeti tamamen vatandaşa hizmettir. Belediyeler alındığında ayı hassasiyet devam edecek. Çalışmalarından dolayı teşekkür ediyoruz kendisine” şeklinde konuştu. Ardından ise Lütfü Türkkan, söz aldı.

SEÇİMLER GÜVENİNİ KABETTİ

30 Mart seçim sürecine az kala Meclis’te yaptığım çalışmalarla ilgili sizleri bilgilendirmek için toplandık diyen Türkkan, “Meclis’te Kocaei’yle ilgili her şeyi paylaştık. Kocaeli’yle ilgili çoğu şeyin hepsinden sonuç aldık. Neredeyse tamamından. Türkiye’nin içinde bulunduğu vahim durum nedeniyle Türkiye ile ilgili bazı soru önergelerimi cevaplanmak bir yana geri geldi. Kocaeli halkını HSYK konusunda uyarmak istiyorum. Hırsızlık, soygun yapan hakkında soruşturma açılamayacak. Seçimler de güvenini kaybetti böylece” dedi.

KOCAELİ'DE ŞEHİR MERKEZİ YOK

Tek başına muktedir olan diktatörlük rejiminin olduğunu da belirten Lütfü Türkkan, “Sadece belediye başkanı değil, bu kaos ortamına da oylarla çözüm bulunacak. Verdiğim soru önergeleriyle halkın sorunlarını meclise taşıyorum ve sonuç alıyorum. Kocaeli’deki sorunlar Türkiye ile paralellik göstermekte. Kocaeli’yi İstanbul’un yakınında bulunan kasaba haline getirdiler. Kocaeli’de şehir merkezi yok. Böyle bir çapsızlık, beceriksizlik Kocaeli’ye yakışmıyor” ifadelerine yer verdi.

ÇÖP BİLE TOPLAYAMIYORLAR

Son bir ekleme yapan Türkkan, “Arsızlığı bir kenara bırakarak şapkanızı alın gidin. MHP ülkeyi yönetmeye talip. Yerel yönetimlerde de başarılı olacağımızı söyleyebilirim. Bir belediyenin yapması gereken en basit görev çöp toplamak. Çöp toplayamayan bir belediyenin aynı belediye başkanının adayı olduğu bir belediye. Gebze’de çöplükler yanıyor” diyerek sözlerini noktaladı.