BIST 10.046
DOLAR 32,51
EURO 34,75
ALTIN 2.413,56
HABER /  DÜNYA

Yemek paylaşımı canına mal oluyordu!

20 yaşındaki Çinli genç yemeğini Bengal Kaplanları ile paylaşmak için kafese girdi ve neredeyse canından oluyordu.

Abone ol

İNTERNETHABER-(DIŞ HABERLER)

Çinde bulunan Chengdu Hayvanat Bahçesi'nde bulunan ve yaşanan korkunç hayatta kalma mücadelesi görenleri şaşkına çevirdi. 

Çin'de bulunan bir hayvanat bahçesinde bir Bengal kaplanı tarafından saldırıya uğranan 20 yaşındaki Yang Jinhai, mucizevi bir şekilde hayatta kaldı. Haftasonu yaşanan ölüm kalım anları görenleri şaşkına çevirdi. 

1.20140217121321.jpg

Çinde bulunan Chengdu Hayvanat Bahçesi'ni ziyarete giden 20 yaşındaki Yang Jinhai, bengal kaplanları ilgi duyuyordu. Kaplanları görmek için kafeslerinin önüne giden genç çinli kaplanlardan birinin aç olduğunu düşünerek güvenlik bölgesine tırmandı ve sırt çantasındaki kahverendi pirinç pilavını kaplan ile paylaşmak istedi.

2.20140217121459.jpg

İşte ne olduysa o an oldu. Güvenlik bölgesinden tırmanarak tellerin üstünden sırt çantasındaki pirinçi Bengal kaplanı ile paylaşmak isteyen genç dengesini kaybedince kafesin içine düştü. Hayvanlar genç adamın etrafını sararak sırt çantasından onu yakaladı ve kafesin derinliklerine doğru çekmeye başladı.

Neyseki olay yerinde bulunan diğer ziyaretçilerin görevlilere haber vermesi sonucu ufak yaralar ile kaplanların pençesinden kurtulan Yang Jinhai son anda hayata döndü. Görevlilerin ifadelerine göre Yang Jinhai Bengal kaplanlarının içerisine düştüğü için şanslı olduğu eğer kafestekilerin Sibirya kaplası olsaydı şu anda büyük ihtimalle hayatta olmayacağı belirtildi.

20 yaşındaki Yang Jinhai'nin hastaneden sonra polislerle birlikte ifade vermeye gittiği belirtilirken neden böyle bir harekette bulunduğu bilinmiyor. Komşularının verdiği ifadelere göre 20 yaşındaki gencin ruhsal ve mental problemleri olduğu iddia edildi.