BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  SPOR

Galatasaray 0 - 4 Kasımpaşa Maçı Özeti Golleri İzle (Arenada şok bir sonuç)

Galatasaray Kasımpaşa maç özeti izle, Galatasaray Kasımpaşa golleri izle, Maçtan rezil bir sonuçla ayrılan Galatasaray ligde ilk kez böyle kötü bir sonuç aldı. Hem de kendi sahasında aldığı bu sonuç zaten başkan Ünal Aysal ve teknik direktör Mancini'den

Abone ol

Galatasaray Kasımpaşa maç özeti izle, Galatasaray Kasımpaşa golleri izle, Maçtan rezil bir sonuçla ayrılan Galatasaray ligde ilk kez  böyle kötü bir sonuç aldı. Hem de kendi sahasında aldığı bu sonuç zaten başkan Ünal Aysal ve teknik direktör Mancini'den rahatsız olan taraftarları çok kızdırmış olmalı. 

İlk defa 2'den fazla gol yedi

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'de Kasımpaşa maçında bu sezon ilk kez bir maçta 2'den fazla gol yedi.Spor Toto Süper Lig'in 30. haftasında Galatasaray, 7. dakikada 10 kişi kaldığı Kasımpaşa karşısında 4-0 geriye düştü. Sarı-kırmızılı ekip bu sezon bir lig maçında ilk kez kalesinde ikiden fazla gol gördü. Galatasaray, ligde oynadığı 10 maçta gol dahi yememiş ve 30. haftaya lgide en az gol yiyen takım olarak girmişti.

Maçın Özeti:

7' Penaltı ve kırmızı kart! Semih Kaya ayağında topu fazla tutunca Babel araya girdi ve hızla soldan ceza sahasına sokuldu. Muslera'yla karşı karşıya kalan Babel, müsait durumdaki Scarione'ye aktardı pasını. Scarione topu kaleye gönderecekken Hakan Balta'nın müdahelesiyle yerde kaldı ve Cüneyt Çakır penaltı notkasını gösterdi ve Hakan Balta'yı direkt olarak kırmızı kartla oyun dışı bıraktı. 

7' GOL! Scarione kaçırmadı! Penaltı atışını kullanmak üzere topun başına geçen Scarione, sağ köşeye yaptığı düzgün vuruşla fileleri havalandırdı. 

51' GOL! Kasımpaşa aradığı golü sonunda attı! Ceyhun'un kafayla uzaklaştırmak istediği top Scarione'de kalırken, sarı-kırmızılılar da üçe iki yakalandı. Scarione sağdan bindiern Viudez'e aktardı pasını. Viudez çaprazdan ceza sahasına girer girmez sağ ayağıyla yerden çok düzgün vurarak uzak köşeden topu ağlara gönderdi.

64' GOL! Kasımpaşa rahatladı! Adem'in ceza sahası dışından yaptığı sert vuruşta savunmadan seken topu önünde bulan Scarione, altıpas çizgisinin hemen gerisinde müsait durumda yerden yaptığı vuruşla Muslera'yı çaresiz bıraktı.

77' GOL! Galatasaray dağıldı! Sağ kanattan kullanılan köşe vuruşunda Yalçın Umut'un üzerinden iyi yükselip düzgün bir kafa vuruşuyla Muslera'nın solundan topu ağlara gönderdi. Fark dört...