BIST 10.644
DOLAR 32,26
EURO 35,10
ALTIN 2.503,82
HABER /  GÜNCEL

Futbolculara 'milyarlık eşek' dedi

Beşiktaşlı yönetici Sinan Vardar'ın, takımın durumuyla ilgili 'Bana milyarlık eşekleri sormayın' açıklaması gündeme bomba gibi düştü.

Abone ol

Siyah-Beyazlı ekibin Kayseri Erciyes karşısında aldığı 2-2’lik beklenmedik beraberlik yöneticileri de isyan ettirdi. Beşiktaş’ın dünkü idmanına gelen yönetim kurulu üyesi Sinan Vardar açtı ağzını, yumdu gözünü... Takımın bu hale gelmesinin tek sorumlusu olarak eski teknik direktör Rıza Çalımbay’ı gösteren Vardar, “Yanlış transferler yaptı. Takımımıza bu zamana kadar 10 tane kulüp değiştiren futbolcuları topladı. Rıza’yı bu yüzden hiç affetmeyeceğim'' diye konuştu.

‘Hata yapmışız’

Çalımbay’ın Ailton ve Kleberson dışındaki tüm transferlerde kararı kendinin verdiğini belirten Sinan Vardar, “Beşiktaş’ta oynayacak kapasitede olmayan oyuncuları aldırdı. Teknik direktör olduğu için işine karışmadık. Ama hata yapmışız. Bunun izlerini silmek zaman alacak'' dedi. Ancak sözleri bununla da bitmeyen Vardar, takımın durumu ve Emre Aşık ile ilgili bir soruya o sırada idman yapan futbolculara dönerek, “Bana milyarlık eşekleri sormayın. Gençleri sorun'' diye cevapladı.

‘Aman bunu yazmayın’

Sinan Vardar daha sonra bu sözlerinin büyük yankı uyandıracağı endişesiyle gazetecilere dönüp, “Ağzımdan kaçtı, bunu yazmayın'' diye ricada bulundu ve “Gençlerle ilgili çok iyi projelerim var, yazarsanız istifa eder giderim'' şeklinde espri yaptı. Sinan Vardar ayrıca transfer çalışmalarına devam ettiklerini ve Almanya’da 2-3 tane gurbetçiyi takibe aldıklarını belirtti. Vardar’ın önümüzdeki hafta sonunda bu oyuncuları izlemek için Almanya’ya gideceği öğrenildi.

Kaynak: