BIST 10.209
DOLAR 32,38
EURO 34,81
ALTIN 2.400,16
HABER /  DÜNYA

Futbolcular sağlık kontrolünden geçti

Medical Park Antalyaspor’da futbolcular ve teknik heyet, yeni sezon öncesi sağlık kontrolünden geçti. <br/>Spor Toto Süper Lig talkımlarında...

Abone ol

Medical Park Antalyaspor’da futbolcular ve teknik heyet, yeni sezon öncesi sağlık kontrolünden geçti.
Spor Toto Süper Lig talkımlarından Medical Park Antalyaspor, Türkiye Futbol Federasyonu’nun lisans çıkartmadan önce zorunlu olarak istediği sağlık muayenesi için futbolcular ve teknik heyet kontrolden geçmeye başladı. Sabah saatlerinde futbolcular ve teknik heyet yeni sezon hazırlıkları öncesinde Medical Park Antalya Hastanesi’nde sağlık kontrolünden geçti. Futbolcular hastanede kardiyoloji, ortopedi, nöroloji, kulak burun boğaz, göz servisindeki tetkiklerinin ardından EKG ve EKO testinden geçti.
İlk gruptaki genel sağlık taramasına Diarra, Emre Güngör, Zeki, İbrahim, Emrah, Musa, Petr Janda, Hakan, Koray Hüseyin, İlyas katıldı.
Medical Park Antalyaspor’un yeni teknik direktörü Samet Aybaba da sağlık kontrolünden geçti. Aybaba ile birlikte analiz ve istatistik uzmanı Selçuk Erdoğan ile istatistik ve kondisyoner Ersin Aka da sağlık kontrolünden geçirildi. Aybaba, bu tür kontrollerin her sezon başı yapıldığını belirterek, gerekli açıklamaları yarın kulüpte düzenlenecek basın toplantısı ile açıklayacağını söyledi.
Kırmızı-beyazlı futbolcu İbrahim Dağaşan sezon öncesi sağlık kontrolünden geçtiklerini belirterek, “Yarın ilk antrenmanımızı yapacağız. İnşallah bu sezon Antalya için hayırlı ve uğurlu olur. Geçen yıl ligi iyi bir yerde bitirdik. İnşallah bu yıl daha da üstüne koyarak ligi daha iyi yerde bitiririz. Lige yeni çıkan takımlar ve yeni transferler var. Önemli olan bu transferlerin tutmasıdır. Lig uzun bir maraton, her şey ile karşılaşabilirsiniz. Bizim de amacımız her zamanki gibi ligi iyi bir yerde bitirmektir” diye konuştu.
Yeni teknik direktörleri Samet Aybaba ile ilgili de konuşan İbrahim Dağaşan, “Samet hocaya hayırlı olsun. İnşallah çok başarılı oluruz. Tanıdığım, bildiğim bir hoca. Daha önce çalışmıştık. Emekleri geçen Mehmet Özdilek ve başkan Hasan Akıncıoğlu’na teşekkürler” dedi.
İkinci grup futbolcuların sağlık kontrolünden geçmesinin ardından kırmızı-beyazlıların Isparta Davraz kampına başlayacak. Kırmızı-beyazlıların yeni sezonun ilk antrenmanına teknik direktör Samet Aybaba yönetiminde saat 19.00’da başlayacağı öğrenildi.
(İHA)