BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL

Fuhuş çetesi çökertildi

Antalya'da para karşılığı lüks villada grup seks yaptıran bir çete çökertildi.

Abone ol

Alanya'da 7 yabancı uyruklu kadını zorla alıkoyarak, lüks villada esrar içirip para karşılığı işadamlarına grup seks partileri düzenleyen çete çökertildi.

Konservatuar öğrencisi olan 2 Çeçen kız kardeşin, polise başvurmasıyla çete çökertilirken, lüks villa bahçesinde ekili halde 53 adet dişi Hint keneviri ele geçirildi. Çetenin, kendi ektiği esrarla, havuz başında seks partisi düzenlediği ve Türkiye'nin birçok yerinden gelen işadamlarıyla alem yaptıkları öğrenildi.

Alanya Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Asayiş Büro Amirliği'ne gelen Çeçen uyruklu Maretta Bizza Eva ve Madina Biza Eva, kendilerine ve arkadaşlarına zorla fuhuş yaptırdıklarını ve kurtulmak istediklerini söyledi. Turizm bölgelerinde bar ve restoranlarda sahne almak için getirildiklerini, ancak kendilerine zorla fuhuş yaptırıldığını söyleyen 2 kız kardeşin verdikleri istihbarat doğrultusunda, Asayiş Ekipleri operasyon başlattı.

"Villa Kapanı" adı verilen operasyonda, ilk olarak Şevket Tokuş Caddesi üzerinde bulunan bir eve baskın yapıldı. Evde zorla tutulan Rus ve Çeçen uyruklu 5 bayan daha kurtarıldı. O sırada eve gelen ve çetenin elebaşı olan Reşat Somer, göz altına alındı. Reşat Somer'in, karakolda verdiği ifade doğrultusunda, Kargıcak Beldesi'nde bulunan süper lüks villaya baskın yapıldı. Villa baskınında, bahçede, 53 kök diş Hint keneviri ele geçirilirken, villanın bekçisi olan ve kenevirleri yetiştiren bahçıvan Hasan Koçman, göz altına alındı. Ayrıca halen cezaevinde bulunan Hüseyin Anlar'ın da çete mensubu olduğu ortaya çıktı.

Reşat Somer'in, Taskiciler Derneği Başkanı olduğu, ayrıca dernek binası içinde de fuhuş yaptırdığı belirlendi. Bunun üzerine, dernekler masası tarafından bina mühürlendi.
Villada yapılan aramada, 1 adet pompalı tüfek, tüfeğe ait 24 adet fişek, 1 adet kuru sıkı tabanca ve 25 adet 7.65 çapında mermi ele geçirildi. Gözaltına alınan şahıs, bugün Alanya Adliyesi'ne sevk edilirken, zorla fuhuş yaptırılan konservatuar öğrencileri, sınır dışı edilmek üzere Antalya Havaalanı'na gönderildi.