BIST 9.645
DOLAR 32,55
EURO 34,87
ALTIN 2.428,39
HABER /  GÜNCEL

FSM'de olana bakın İstanbul bugün savruluyor

Etkili olan fırtına nedeniyle Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nde römork savrularak bariyerlerin üzerine devrildi.Anadolu'dan Avrupa yakasına geçişte trafik yoğunluğu oluşurken ekipler olaya anında müdahale etti.

Abone ol

İSTANBUL'da fırtına nedeniyle bir kötü haber daha geldi. Maltepe'deki kamyon ve Büyükçekmece'deki vinç kazalarının ardından bir kaza da FSM'de meydana geldi. Fırtına nedeniyle savrulan römork yan yattı.

Şiddetli rüzgar nedeniyle Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nde bir otomobile bağlı römork savrularak yan yattı. Römork karayolları ve polis ekipleri tarafından yoldan kaldırıldı.



İstanbul'da sabah saatlerinde etkisini artıran şiddetli rüzgar nedeniyle Fatih Sultan Mehmet Köprüsü (FSM) üzerinde, Hasan Akkurt yönetimindeki otomobile bağlı tenteli römork savrularak bariyerlerin üzerine devrildi. Kaza nedeniyle FSM'de Anadolu'dan Avrupa yakasına geçişte trafik yoğunluğu yaşandı. Römork karayolları ekipleri ve trafik polislerinin müdahalesiyle çekiciye yüklenerek yoldan kaldırıldı.

İSTANBUL'U FENA VURDU

İSTANBUL'da kış çetin geçiyor. Bir yanda soğuk, bir yanda yağış bir yanda da fırtına vatandaşlara zor anlar yaşatıyor. Bazı ilçelerde fırtına nedeniyle ağaçlar devrildi, çatılar uçtu. Akşam saatlerinde ise hava daha da zorlayacak.

MALTEPE'DE FACİANIN EŞİĞİNDEN DÖNÜLDÜ

İSTANBUL Maltepe'de freni patlayan kamyon dehşet saçtı. 8 araca çarpan kamyon akaryakıt istasyonuna girerek durabildi. Feci kazada yaralananlar oldu.

İSTANBUL'DA VİNÇ DEVRİLDİ

E-5 Otoyolu Büyükçekmece Mevkii'nde yan yol çalışmasında kullanılan vinç, beton mikserinin üzerinde devrildi. E-5 Otoyolu istikameti trafiğe tamamen kapanırken, otoyolda kilometrelerce araç kuyruğu oluştu.