BIST 9.079
DOLAR 32,38
EURO 35,04
ALTIN 2.326,51
HABER /  GÜNCEL

İstanbul'u fena vurdu ayakta bile durulmuyor

İSTANBUL'u fırtına vurdu. Bir yanda şiddetli yağış bir yanda fırtına ile boğuşan İstanbullular ayakta durmakta bile güçlük çekiyor. Meteoroloji iş çıkışı için alarm verdi. İstanbul'da akşam saatlerinde yoğun kar yağışı bekleniyor.

Abone ol

İSTANBUL'da kış çetin geçiyor. Bir yanda soğuk, bir yanda yağış bir yanda da fırtına vatandaşlara zor anlar yaşatıyor.

Bazı ilçelerde fırtına nedeniyle ağaçlar devrildi, çatılar uçtu. Akşam saatlerinde ise hava daha da zorlayacak.

İSTANBUL  bu geceden itibaren etkili olması beklenen kar yağışından önce kenti şiddetli fırtına vurdu. Fırtına nedeniyle çok sayıda binanın çatısı uçarken, Taksim Meydanı başta olmak üzere megakentin pek çok işlek noktasında şemsiyeler ters döndü, vatandaşlar yürümekte zorlandı. Şiddetli fırtına trafikte de kaza ve aksamalara yol açtı.

AĞAÇLAR DEVRİLDİ

Hava koşullarının günlük hayatı olumsuz etkilediği İstanbul'da, şiddetli fırtına nedeniyle birçok binanın uçan çatısı, çevredeki evlerde, araçlarda ve elektrik direklerinde maddi hasara neden oldu. Olumsuz hava koşulları nedeniyle kentin çeşitli yerlerinde bazı ağaçlar da devrildi.

5 KATLI BİNANIN ÇATISI UÇTU

Sarıyer Fatih Sultan Mehmet Mahallesi Oltu Sokak'taki 5 katlı binanın çatısı da fırtına nedeniyle tamamen uçtu. Fırtınada savrulan çatının parçaları, çevredeki evlere zarar verdi. Ayrıca, uçan çatının altında kalan 3 otomobilde hasar oluşurken, elektrik direkleri devrildi.

Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, elektrik akımının kesilmesinin ardından yıkıntı altında arama çalışması yaptı. Çalışmalar sonucunda, herhangi bir kişinin olmadığı anlaşıldı. Bu arada BEDAŞ ekipleri de zarar gören elektrik direkleri ve tellerini onarma çalışması başlattı.