BIST 9.645
DOLAR 32,52
EURO 34,91
ALTIN 2.429,94
HABER /  DÜNYA

Fransa Teknik adamı: Türkiye güçlü bir rakip

Türkiye ile karşılaşacak olan Fransa U20 Milli Takımı Teknik Dirketörü Pierre Mankowski, rakiplerini güçlü olduğunu söyledi. <br/>FIFA U20 Y...

Abone ol

Türkiye ile karşılaşacak olan Fransa U20 Milli Takımı Teknik Dirketörü Pierre Mankowski, rakiplerini güçlü olduğunu söyledi.
FIFA U20 Yaş Altı Dünya Kupası çeyrek final eleme maçında Türkiye ile karşılaşacak olan Fransa U20 Milli Takımı’nın teknik direktör Pierre Mankowski, basın toplantısı düzenledi.
Dedeman Oteli’nde düzenlenen basın toplantısında konuşan Fransa U20 Milli Takımı Teknik Dirketörü Pierre Mankowski, kazanmak zorunda oldukları bir maça çıkacaklarını söyledi.
Mankowski, Türk takımının güçlü ve bireysel yetenekli oyunculara sahip olduğunu belirterek, “Gaziantep havası gayet iyi. Buradaki ambiyansı da olumlu buldum. Taraftarlar takımlarını çok iyi destekliyor. Bu da bizim çocuklar için iyi bir ortam olacak. Kazanmak zorunda olduğumuz bir maç. Elimizden geleni yapmaya çalışacağız ve bu maçla ilgili özel bir çalışma yapmadık" dedi.
Basın mensuplarının sorularını da cevaplayan teknik direktör Pierre Mankowski, kentte çok iyi ağırlandıklarını ve en iyi tesislerde antrenman yaptıklarını kaydetti.
Fransa U20 Milli Takımı’nın orta saha oyuncusu Geoffrey Kondogbıa ise, Mutlak galibiyet için sahaya çıkacaklarını ifade ederek, “Kazanmak zorunda olduğumuzu biliyoruz. Bunun içinde sahaya çıkıp elimizden gelen çabayı sarf edeceğiz. Türkiye’de güçlü bir takım. Kendi taraftarları önünde oynayacaklar. Bu maç için bütün hazırlıklarımızı en iyi şekilde yapıyoruz” diye konuştu.
(İHA)