BIST 10.723
DOLAR 32,18
EURO 34,96
ALTIN 2.426,02
HABER /  MEDYA

Fox TV bu nasıl PKK telsizi?

Mehmetçik sınırötesi operasyon yapınca PKK'da büyük panik başladı. O panik bütün haber kanallarında geniş yer buldu ama, Fox Haber'in yayın anlayışı kargaları bile güldürdü.

Abone ol

İNTERNETHABER ÖZEL- Mehmetçik sınırötesi operasyon yapınca PKK'da büyük panik başladı. O panik bütün haber kanallarında geniş yer buldu ama, Fox Haber'in yayın anlayışı kargaları bile güldürdü.

Önce Mehmetçiğin yaptığı sınırötesi operasyonlara  geniş yer ayıran Fox Haber, bu operasyonlar sonucu PKK'nın köşeye sıkıştığı yorumunu yaptı. Buraya kadar her şey normaldi.

Ancak bundan sonra spikerin "Sıkışan hainler, telsiz konuşmalarından da birbirlerine imdat çığlıkları atıyor. O katiller, saldırıdan kurtulabilmek için yaralı arkadaşlarını bile öldürmekten geri durmuyor. İşte PKK telsizindeki o diyaloglar" diye sunduğu haberin görseli tam bir faciaydı..

PKK'lı teröristlerin konuşmaları diye verilen telsiz görüşmelerinin, seslendirme olduğunu daha ilk seslenişte belliydi.

Yıllardır terörün elinden kan ağlayan milyonları, "İşte PKK'lıların telsiz diyalogları" diyerek rahatlatmaya çabalayan Fox Haber'in yayınladığı ses kayıtları, inandırıcılıktan uzak olduğu kadar komikti..

Gerçek diye verilen o diyalogların, hemen hemen tüm medya organlarında bulundurulan telsizlerin "Kısa kanal. Yani kapalı devre" görüşme üzerinden iki muhabir personel tarafından yapıldığı her halinden belliydi.

İşte o komik haberin videosu: