BIST 10.471
DOLAR 32,84
EURO 35,22
ALTIN 2.445,07
HABER /  GÜNCEL

İNG Bank depremzede borçlarını erteledi

ING Bank, Van'da yaşanan deprem felaketinden etkilenen vatandaşlara destek olmak amacıyla kredi kartı ve kredi borçlarını üç aya kadar faizsiz erteleyecek bir paket hazırladı.

Abone ol

ING Bank'tan yapılan açıklamada, depremin ardından bireysel, KOBİ ve ticari bankacılık hizmetlerini kapsayan bir çözüm paketinin hazırlandığı, paketten Van ve Tatvan'daki ING Bank müşterilerinin talep etmeleri durumunda faydalanabilecekleri kaydedildi.

Bankanın, ayrıca afet bölgesinden gelen çağrılara öncelik verebilmek adına sesli yanıt sistemine özel bir menü de eklediği, deprem merkezinde yaşayan kişilerin çağrı merkezini aradıklarında müşteri temsilcisi ile anında temasa geçebilecekleri belirtildi.

ING Bank Genel Müdürü Pınar Abay, müşterilerinin mevcut kredi kartı ve kredi ödemelerini erteleyerek ve 3 ay ödemesiz kredi imkanı sağlayarak, Van'da depremden zarar gören müşterilerini biraz rahatlatmak istediklerini vurgulayarak, ildeki müşterilerinin ihtiyaçları paralelinde hizmetlerini farklılaştırmaya devam edeceklerini ifade etti.

Bu arada, ING Bank KOBİ ve Ticari Bankacılığın, ana sponsor olduğu Türk Girişim ve İş Dünyası Konfederasyonu'nun (TÜRKONFED), Doğu Güneydoğu Sanayici ve İşadamları Dernekleri Federasyonu (DOGÜNSİFED) ile başlattığı yardım kampanyasında da yer aldığı, bu çerçevede yardımda bulunmak isteyen kişi, kurum ve kuruluşların ING Bank Diyarbakır Şubesi'nde bulunan DOGUNSİFED'in hesabına gönderim yapabileceği kaydedildi.