BIST 10.046
DOLAR 32,47
EURO 34,72
ALTIN 2.411,76
HABER /  GÜNCEL

Forlan'a yapmadıklarını Arda'ya yaptılar

İspanyol kulübü, 108 yıllık geçmişinde hiçbir futbolcusuna yapmadığı bir uygulamayı hayata geçirip; Arda Turan’ın yarın yapılacak tanıtım töreninde taraftarları da sahaya alacak.

Abone ol

Dünyanın en büyük kulüplerinden biri olan; müzesinde çok sayıda ulusal ve uluslararası kupa bulunan Atletico Madrid, 108 yıllık geçmişinde hiçbir futbolcusuna yapmadığı bir uygulamayı Arda Turan için hayata geçirecek.

İspanyol ekibi, Galatasaray’dan 12 milyon Euro’ya transfer ettiği milli futbolcumuzun yarın yapılacak tanıtımında taraftarlarını da sahaya alacak.

Özel tanıtım yapılacak

Arda’nın Atletico Madrid camiasında büyük beklentiler yarattığını ve taraftarların da heyecan duyduğunu düşünen kulüp yöneticileri, yarın özel bir tanıtım yapacak. Basının ve taraftarın gözünde, Diego Forlan ve Jose Antonio Reyes gibi ünlü futbolculardan bile daha önemli bir isim haline getirilmek istenen Arda, yarın TSİ 13.30’da Vicente Calderon Stadı’nın VIP  bölümünde ilk olarak gazetecilere tanıtılacak.

Taraftarla buluşacak

Milli futbolcu, daha sonra forma giyerek sahaya inecek ve taraftarlarla buluşacak.
Atletico Madrid’in Arda’yla ilgili özel uygulamasının altında yatan sebeplerin başında, genç futbolcunun medyatik olması ve kulübe Türkiye’den sponsor çekebilme potansiyelinin bulunması geliyor. Arda yeni takınıda 10 numaralı formayı ise giyemeyecek. Arda’nın alması beklenen 10 numaralı forma Reyes’e verildi.