BIST 10.209
DOLAR 32,36
EURO 34,70
ALTIN 2.396,14
HABER /  GÜNCEL  /  OTOMOBİL

Ford Focus: Otomobilden fazlası!

Bir otomobil, sürücüsünü ne kadar düşünebilir? Yeni Ford Focus'la tanışın!

Abone ol

Sizin de zaman zaman "Benden bir tane daha olsa keşke!" dediğiniz oluyor mu? Yoğun tempolu ve hareketli şehir yaşamı, hep daha fazlasını bekliyor. E-postalarınızı kontrol ederken çalan telefona yanıt vermekten tutun, ertesi günün toplantılarını organize ederken aynı zamanda akşam yemeğinde ne yapacağınıza kadar vermeniz gerekebiliyor. Peki siz neden daha fazlasını istemiyorsunuz?

 

İşte Yeni Ford Focus, otomobilden daha fazlasını isteyenler için tasarlandı. Her koşulda sizi düşünen akıllı teknolojileri, yolda bütün gözleri üzerinize toplayacak aerodinamik dış tasarımı ve incelikle düşünülmüş bir kaliteye sahip iç tasarımıyla sizin için hep daha fazlasını vermeye hazır bir otomobil.

 

Yeni Focus Sizi Düşünür

 

Kendi kendine park eden, otomatik olarak fren yapan, virajlarda üstün yol tutuşu sağlayarak virajı güvenle alan, çevreci motoruyla daha az yakıt harcayıp, daha fazla güç üreten ama en önemlisi sizi düşünen Yeni Focus, çok akıllı!

 

Yoğun şehir trafiğinde dikkatinizin dağılması olasılığına karşı Yeni Focus güvenliğinizi düşünüyor: öndeki araçla aranızdaki mesafeyi ölçüp, öndeki araç ani fren yaptığında, Yeni Focus da otomatik olarak fren yapıyor.

 

En dar sokakların en dar aralıklarında park yeri bulma ve park etme probleminize karşı Yeni Focus rahatınızı düşünüyor: park yerini buluyor ve kendi kendine park ediyor!

 

Virajlarda üstün yol tutuşu sağlayan Yeni Focus sürüş keyfinizi düşünüyor: yolu saniyede 100 kez tarıyor ve yol şartlarına hızla uyum sağlayarak, virajlarda yolu kavrıyor.

 

Düşük karbondioksit emisyonu üreten Yeni Focus geleceğinizi düşünüyor: az yakıtla daha fazla güç üreten EcoBoost benzinli motoruyla, çevreye olan etkisini azaltıyor.

 

Hem Akıllı Hem Güzel

 

Sizi düşünen bu üstün teknolojilerinin yanında, Yeni Focus, çarpıcı dış tasarımı ve yolculuğunuz sırasında size kolaylık sağlayan bir düzene sahip, lüks iç tasarımıyla, sürüş keyfinize keyif katacak.

 

Çünkü Yeni Ford Focus, otomobilden daha fazlası ve daha fazlasını istemek hakkınız!

 

 

Advertorial