BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  SPOR

Floryada kahkaha sesleri

İdmanların neşe kaynağı o. Bazen hırçın bazen de çok neşeli..

Abone ol

Hasan Şaş; Lincoln ve Özgürcan ile yaptığı şakalarla takım arkadaşlarını güldürdü.

Galatasaray, Turkcell Süper Lig'de 2007-2008 sezonunun ilk haftasında 12 Ağustos Pazar günü Çaykur Rizespor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını bu sabah yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Florya Metin Oktay Tesisleri'nde, teknik direktör Karl Heinz Feldkamp yönetiminde gerçekleştirilen idmanda Alman çalıştırıcı, antrenmandan önce futbolcularla 10 dakikalık bir görüşme yaparken, sarı-kırmızılı oyuncular daha sonra gruplar halinde topla çalışmalar yaptı.

Antrenmanda Feldkamp forvet oyuncularına kanatlardan yapılan ortalarla gol çalışması yaptırırken, diğer futbolcular ise yarım sahada çift kale maç oynayarak idmanı tamamladı. Sakatlıkları bulunan Ümit, Arda, Carrusca, Sabri, Mehmet Topal, Tomas ve Çağrı, takımdan ayrı kondisyoner eşliğinde çalışırken, Hasan Şaş; Lincoln ve Özgürcan ile yaptığı şakalarla takım arkadaşlarını güldürdü.

Antrenman sonunda Lincoln, taraftarlara imza dağıttı, birlikte fotoğraf çektirdi. Sarı-kırmızılılar, hazırlıklarını Atatürk Olimpiyat Stadı'nda bu akşam basın mensupları ve taraftara kapalı yapacakları antrenmanla sürdürecek.