BIST 9.878
DOLAR 32,54
EURO 34,96
ALTIN 2.456,28
HABER /  DÜNYA

Fırtına geliyor

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden yapılan açıklamaya göre, Marmara ile Batı ve Orta Karadeniz’de fırtına bekleniyor. <br/>Meteoroloji Genel M...

Abone ol

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden yapılan açıklamaya göre, Marmara ile Batı ve Orta Karadeniz’de fırtına bekleniyor.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, "Rüzgarın, Batı ve Orta Karadeniz’de gece saatlerinden sonra batı ve güneybatı, zamanla batısında batı ve kuzeybatı yönlerden 6-8 kuvvetinde fırtına (60-75 km/saat) şeklinde esmesi beklenmektedir. Fırtınanın, pazartesi akşam saatlerinden sonra etkisini kaybetmesi tahmin edilmektedir. Fırtına nedeniyle meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı başta denizciler ve balıkçılar olmak üzere, ilgililerin ve vatandaşların dikkatli ve tedbirli olmaları gerekmektedir" denildi.
Marmara için yapılan açıklamada ise, "Rüzgarın, Marmara Denizi’nde akşam saatlerinden sonra batı ve güneybatı, zamanla batı ve kuzeybatı yönlerden fırtınamsı rüzgar; zaman zaman 6-8 kuvvetinde fırtına (60-75 km/saat) şeklinde esmesi beklenmektedir. Fırtınanın, pazartesi sabah saatlerinde etkisini kaybetmesi tahmin edilmektedir. Fırtına nedeniyle meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı başta denizciler ve balıkçılar olmak üzere, ilgililerin ve vatandaşların dikkatli ve tedbirli olmaları gerekmektedir" ifadeleri kullanıldı.
(İHA)